''Grof'' - Zvezdina pusta želja?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.05.2015.
18:57
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crvena zvezda je još uvek u potrazi i za novim sportskim direktorom i za novim trenerom. Prve opcije otpale.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Podsetimo, kada je funkcija sportskog direktora u pitanju, najpre se Vlada Jugović ljubazno zahvalio ljudima u Zvezdi, da bi zatim nešto slično učinio i Vlada Stošić.

Od imena koja su se do sada pominjala u vezi sa ovom funkcijom ostao je još samo Mitar Mrkela, ali za sada nema novih vesti po tom pitanju.

Istovremeno sa izborom sportskog direktora, u Zvezdi se užurbano radi i na izboru naslednika Nenada Lalatovića na klupi crveno-belih.

Trener oko koga bi se manje-više svi složili bio bi Miodrag ''Grof'' Božović, ali prema poslednjim informacijama, potvrdiće se ono što se u startu moglo pretpostaviti - Božović, bar ovoga leta, ima neke druge planove i njegov dolazak u Zvezdu nije realan, što je danas preneo i ''Mondo'' iz svojih, nezvaničnih izbora.

Božović je, navodno, već obavio razgovor sa ljudima iz Crvene zvezde, ali taj razgovor nije imao željeni efekat za čelnike kluba sa Marakane.

Kako dani prolaze, i Norvežanin Trond Solid je sve dalje od Zvezde, a imena koja se i dalje pominju su iskusni srpski stručnjaci Milorad Kosanović, Milovan Rajevac i Zoran Filipović.

Vremena je sve manje, Zvezdina uprava moraće što pre da donese ove dve veoma važne kadrovske odluke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Александар Миликић
Thursday, 28.05.2015
12:48

a ne treba vama grof,vama treba trener iz mladjih kategorija,da igra sa mladim igracima i par iskusnih,da unaprijed zrtvujete titulu,ali da klub izbaci par igraca i profitira..a ovako bacate pare na trenera,dovodite neke crnce koji ne ulaze u igru..najveca vam je greska sto ste ocerali lalatovica,covjeka koji je imao viziju kako to treba da izgleda..treba da ste srecni sto se sa ovakvim timom uopste i borio za titulu..mada ovaj tim kad se pogledaju plate vjerovatno nije nista jeftiniji od ovog partizanovog

avatar
mibo$$$.
Thursday, 28.05.2015
09:43

Ciljevi za sledecu sezonu koji su?u upravi sede totalne neznalice ..prica dovesti Mrkelu za sportskog direktora,neznaci nista ako nema prostora za rad.trener?

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 27.05.2015
22:40

Da ima para na računu i igrača na spisku doleteo bi on na bicikli ako treba ovako ...mnogo gi sakam parite.