Grof ukinuo 'embargo' - Novinari ponovo mogu na Zvezdine treninge

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
10:49
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zabrana koju je Miodrag Božović uveo u avgustu 2015. godine nakon eliminacije od Kairata i lošeg starta u Superligi ukinuta je posle više od 12 meseci.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović povukao je pravi potez i otvorio treninge za novinare posle više od 12 meseci tokom kojih je na snazi bio svojevrsni 'embargo'.

Crnogorski stručnjak je u avgustu 2015. godine zatvorio treninge posle ispadanja Crvene zvezde iz Evrope i lošeg starta u domaćem šampionatu, a zabrana je trajala sve do kraja tekućeg meseca.

Navijačima je u prethodnih godinu dana bilo omogućeno da prisustvuju treninzima ali je zato novinarima bilo zabranjeno da dolaze na pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić".

Kapije pomoćnog terena ostaće zaključane za posetioce jedino dan uoči utakmice kada se radi na pripremi taktike i izboru startne jedanaestorice.

Nakon najnovije odluke Miodraga Božovića novinarskim ekipama je ponovo mogućeno da još kvalitetnije izveštavaju o aktuvnostima aktuelnog šampiona Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Wednesday, 28.09.2016
19:21

Video da mu nisu novinari krivi nego nameštene utakmice i između nameštenih titula u Srbiji i uspeha u Evropi je izabrao ovo prvo.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 28.09.2016
12:21

Мени није јасно због чега новинарима треба дозволити да присуствују на тренинзима клуба. Ја сам против тога.