Grof u dresu Srbije: "Podržimo Orlove!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.08.2016.
12:37
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi da dobije ozbiljnu podršku na meču sa Republikom Irskom pošto se u akciju vraćanja publike na stadion uključio i miljenik "Delija".

Screenshot: twitter.com/FSSrbije
Screenshot: twitter.com/FSSrbije

Povezane vesti

Srpski reprezentativci narednog ponedljka igraju prvu utakmicu u sklopu novog kvalifikacionog ciklusa za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Protivnik "Orlova" biće selekcija Republike Irske koja je na minulom Evropskom prvenstvu igrala u osmini finala zbog čega će podrška navijača igrati bitnu ulogu.

Svedoci smo da je u prošlosti kult reprezentacije razoren a publika je izgubila veru u "Orlove" pa je FS Srbije krenuo u akciju povratka navijača na tribine.

Do sada su vas na duel sa Republikom Irskom zvali Saša Ilić, Luka Mitrović, Nataša Kovačević i Dragan Bjelogrlić ali se čini da će najveći odjek imati poslednja video poruka Fudbalskog saveza Srbije.

Trener Crvene zvezde i miljenik "Delija" Miodrag Božović obukao je dres reprezentacije Srbije i pozvao navijače da podrže "Orlove" u duelu sa Republikom Irskom.

Kada imamo u vidu da velika većina navijača Crvene zvezde dolazi na stadion samo zbog toga što na klupi sedi Miodrag Božović, ne sumnjamo da će Grofova poruka ubediti "Delije" da treba da budu i uz nacionalni tim.

Podsetićemo da je selektor "Orlova" Slavoljub Muslin u ponedeljak rekao kako želi da reprezentacija ima istu vrstu podrške kao Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.08.2016
20:40

Miodrag Grof Božović... Uz neke zamerke, ipak je u pitanju stručnjak koji je dva ranga iznad najboljih igrača svoje ekipe... TREBA GA POSLUŠATI!

avatar
Tuesday, 30.08.2016
19:56

U cemu je problem za negodovanje navijača? Jesmo više puta razočarani ali kreće novi ciklus, nova šansa. Ako volimo svoju zemlju volimo i njenu reprezentaciju u bilo kom sportu ma koliko da je uspešna. Šta će navijači obih reprezentacija koje nikada nisu i možda nikada neće igrati na velikom takmičenju. Da prestanu da navijaju i vole svoju reprezentaciju i svoju zemlju, nikada. Jesmo razočarani, ali počinje novi ciklus i nova šansa. Podržimo ih jer volimo svoju zemlju i reprezentaciju a oni će nam se odužiti. NAPUNIMO STADION. NAPRED SRBIJA!!!

avatar
Casus Luciferi 60:12
Tuesday, 30.08.2016
17:11
avatar
Wanderson Cristaldo
Tuesday, 30.08.2016
13:23
avatar
Danijella
Tuesday, 30.08.2016
13:09

Car! Isti moj komša Dragče inace moler po zanimanju.