''Grof'' tek očekuje prave borbe, svestan je snage i Partizana i Vojvodine

Autor: Darko Mitrović
subota 10.12.2016.
20:52
Izvor: Beta

Posle najnovijeg trijumfa njegovog tima, Miodrag Božović izrazio zadovoljstvo zbog osigurane jesenje titule, ali naglašava da će se ključne borbe voditi na proleće.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je najvažnije da je njegova ekipa osvojila tri boda protiv Radničkog iz Niša i tako overila titulu jesenjeg prvaka Super lige Srbije.

"Bili smo pod psihološkim pritiskom pred ovu utakmicu, pribojavali smo se Radničkog i sve to zato što nam je ova utakmica omogućavala da obezbedimo prvo mesto na kraju jesenjeg dela šampionata...", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

"Rano smo poveli, dobro smo otvorili, ali je Radnički isto tako rano izjednačio. Brzo smo stigli do drugog gola i očekivao sam da ćemo postići još jedan u drugom poluvremenu kako bismo otklonili neizvesnost na kraju. U tome nismo uspeli, Radnički je pretio, a mi smo strepeli", dodao je Božović.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu niški Radnički sa 2:1 u utakmici 20. kola domaćeg šampiona i tako potvrdili prvo mesto pred zimsku pauzu u šampionatu.

"Najvažnije da smo pobedili i da smo overili jesenju titulu", rekao je Božović.

Upitan da li je zadovoljan prednošću njegove ekipe na kraju jesenjeg dela prvenstva, Božović je rekao da je jesenji deo još nije gotov i da je važno da je njegova ekipa prva.

"Glavne bitke će se voditi na proleće, neće biti lako... I Partizan i Vojvodina bolje igraju nego prošle sezone. Ovo je nama bila 28. utakmica, sledi i 29, bitno je da smo prvi", dodao je trener Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke