''Grof šou'' na Marakani! Imaš dobru jabukovaču - ostaješ u Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.05.2016.
14:06
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Odlično raspoloženi trener Crvene zvezde napravio je sjajnu atmosferu na konferenciji za novinare pred sutrašnji meč sa Borcem u Čačku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kao što znamo, sama utakmica neće imati takmičarski značaj, jer je Zvezda overila šampionsku titulu, pa su novinare na konferenciji za štampu više zanimale informacije u vezi predstojećeg prelaznog roka.

Miodrag Božović je potvrdio da će biti određenih promena i priznao da mu neće biti lako da se odrekne usluga pojedinih igrača.

''Biće teško da se napravi transfer lista. Svi igrači su dali svoj doprinos, ali će neki morati da odu i zbog toga je ovaj posao teži od ostalih. Ipak, što se mora, mora se", istakao je Božović.

Novinare su, naravno, interesovala konkretna imena, pa je jedno od pitanja bilo u vezi sa daljim statusom najiskusnijeg Sava Pavićevića, a ''Grofov'' odgovor je bio potpuno neočekivan!

''Pavićević nam je bitan jer ima strašnu rakiju od jabuke i polako je počeo da se bavi poljoprivredom. Ima toliko rakije da može da snabdeva mini-markete, ali samo da ne padne sa jabuke", istakao je raspoloženi Božović.


savo pavicevic

Još jedan veteran u Zvezdinim redovima je kapiten Aleksandar Luković, koji je juče izabran u idealni tim Superlige, ali ga navijači na društvenim mrežama sve češće kritikuju zbog nekoliko kikseva ovog proleća.

''Grof'' je i na tu temu imao spreman odgovor i, naravno, stao u odbranu svog igrača.

"Šta bi bilo da Luković ne greši, koliko bismo onda imali bodova, 200? U Zvezdi je specifična pozicija štopera jer smo uglavnom na protivničkoj polovini.

U nekim situacijama su i Petković i Ibanjez bili napred, pa su štoperi bili prepušteni sami sebi. Potpuno drugačije igramo protiv ozbiljnijih protivnika, videli ste kako smo igrali protiv Olimpijakosa. Zbog naše ofanzivne igre, u našoj ligi rivali su upravo i stvarali šanse jer su pozadi ostajala samo dvojica štopera", rekao je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Wednesday, 18.05.2016
09:53

Ne znam da li g,Bozovic nipodastava konkurenciju u ligi (koja je ove godine realno slsaba ) ili samog Savu Pavicevica kao igraca,Vise bih voleo da je pricao o njegovim igrackim kvalitetima,nego ove neslane ili pijacarske sale.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 17.05.2016
20:44

Grof je odlican trener, ali meni se to njegovo ponasanje ne svidja. Zvezda je veliki i ozbiljan klub i njeni celnici, treneri i igraci treba da se ponasaju u skladu velicine kluba.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 17.05.2016
17:11

Grof je za sve naše trenere izmislio fudbal pa si može dozvoliti i malo humora, a da je šmeker, šmeker je.

avatar
Tuesday, 17.05.2016
15:01
avatar
kizito
Tuesday, 17.05.2016
14:29

Svaka mu je na mestu.