''Grof'' sa Delijama, 2. deo - Genijalan plan za novu titulu! O Bardu, Cakiju, starletama, regionalnoj ligi...

Autor: Darko Mitrović
petak 12.08.2016.
13:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ni drugi deo intervjua ''Zvezdaši pitaju'' sa Miodragom ''Grofom'' Božovićem u glavnoj ulozi nije bio ništa manje zanimljiv od prvog.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ponovo je trener Zvezde odgovarao na brojna pitanja navijača crveno-belih, a ovde smo izdvojili neke od najzanimljivijih ''Grofovih'' odgovora.

Zvezdaše, naravno, zanima da li Božovićev tim može da ponovi prošlu sezonu i ogromnu razliku u odnosu na Partizan, ali Grof je, izgleda, spremio drugačiju taktiku ovoga puta za osvajanje titule.

''Ne znam, mi smo prošle godine bili stvarno odmakli, ali kad su nam se prepolovili bodovi, Partizan je čak jedno vreme bio bliži nama, pa smo mi sada rešili da budemo drugi, a oni prvi, pa kad nam se opet prepolove bodovi, da mi budemo prvi'', objasnio je Grof u stilu ''ko razume, shvatiće''.

Zvezda je ovog leta znatno pojačala tim, a od Božovićevog dolaska na Marakanu, ovo su fudbaleri na čijem je dolasku on insistirao:

''Insistirao sam na Donaldu, Vijeri, Le Taleku, Fibelu, Kangi, Ruizu. Bilo ih je dosta na kojiima sam insistirao''.

Kao što znate, Božović je uspešno radio u Rusiji proteklih godina, tvrdi da nije zaboravio ruski jezik i ima veliku želju da se vrati u tu zemlju.

''Nedostaje mi Rusija, ja sam inače rusofil i nadam se da ću ponovo ići u Rusiju, makar kao turista, na primer, za vreme Svetskog prvenstva 2018. ako im ga Amerikanci ne ukradu'', objasnio je Grof

Jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je kako Grof planira da zaustavi nišku mašinu u vidu Saše Cakija Stojanovića u nedelju protiv Radničkog u Nišu.

''Caki će nam  dati gol, ako šutne. A mi ćemo se potruditi da ne šutne. I normalno, radićemo mu na frizuri'', otkriva Grof svoj ''pakleni plan''.

Neizbežno pitanje bilo je i ono o starletama...

''Stvarno ne gledam ove emisije, ali hteo ne hteo, kad otvori novine, uvek ima dve-tri stranice sa starletama. Mnogo mi je smešan naziv za žene koje se ne bave ničim. Ali  dobro.

Nešto stariji ljubitelji fudbala znaju da je Grof tokom igračke karijere sarađivao sa trenerom Milanom Živadinovićem, sve popularnijim bardom srpskog fudbala.

''Živa je bio mnogo duhovit čovek, mnogo smo ga voleli, ima mnogo dobrih stvari koje sam čuo od njega'', istakao je Grof.

I za kraj - mišljenje o regionalnoj ligi.

''Ja sam za regionalnu ligu, mislim da bi to bilo dobro zbog interesovanja, sigurno bi porastao kvalitet fudbala u regionu. a verujemo da bi Zvezdine šanse u toj ligi bile veoma velike. Uostalom, Zvezda je veliku većinu svojih titula osvojila u staroj Jugoslaviji'',
zakljičio je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 13.08.2016
09:34

Гроф је краљ.

avatar
bozidar jevtic
Saturday, 13.08.2016
03:20

Nadam se da ce bar 1 komentar ugledati svetlost dana.nSAMO PRIVATIZACIJA SVIH NASIH KLUBOVA MOZE SPASITI NASU LIGU.kad nema macke,misevi kolo vode te tako i u fudbalu dok se ne izvrsi privatizacija,nista,nazalost,od nasih klubova.REFERENDUM BIH RASPISAO O TOME pa da se stane na put onima koji otimaju od klubova.

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 12.08.2016
16:10

Što se tiče regionalne lige kad se samo setim da je Vladan Lukić hteo da pravi ligu sa Bugarima, ludo ludo Ludogorec :D

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 12.08.2016
17:33

Regularan je samo penal u Ivanjici, a sve ostalo je neregularno, ah,ha,ah,ha,,,,,,,,,,

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 13.08.2016
09:35

Жељко гробар стално понавља једно те исто.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 12.08.2016
21:44

Ništa u stihu ili prozi...;-)

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 12.08.2016
14:34

Zahvaljujući tebi Grofe care svi koji u Suproligi igraju protiv Zvezde šanse su im male pa posle utakmice mogu samo da plaču i da se žale kao curice male.

avatar
Friday, 12.08.2016
14:28

Apsolutno u pravu za Regionalnu ligu. Veće interesovanje gledalaca i medija, više novca u opticaju (TV prava , reklame i dr.), jači klubovi, direktna prohodnost u ligu šampiona. Znam da su Delije protiv, ali i njima je interes Zvezde na prvom mestu. Mislim da je za Zvezdu, a naravno i ostale naše klubove to dobra stvar.

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 12.08.2016
15:56

Za koje ostale klubove? Za Zvezdu , Partizan i Vosu je to dobra stvar jer bi igrali jake utakmice a ova liga bi bila cak i jaca od recimo Belgijske , Svajcarske , Grcke... Ali bi stvari u ostalim klubovima bili katastrofa. Samo pogledaj kosarkaske klubove. Imamo 5 normalnih klubova (Zvezda,Partizan,Metalac,Mega,FMP) a svi ostali klubovi u drzavi su amaterski sto se najbolje vidi za vreme SLS-a kada Zvezda i Partizan pobedjuju sve po 30 razlike (i to ako su klinci i amateri iz protivnickih klubova nenormalno raspolozeni). Prvo neka nasi naprave jaku domacu ligu , da svi klubovi posluju u plusu , da nema namestanja i amaterizma , da se popravi infrastruktura (a ne da 3 tima igraju na jednom stadionu) pa kad sve to zavrse onda neka nasa 4 kluba igraju regionalnu ligu a da paralelno gledamo i kvalitetne ekipe iz Nisa , Kragujevca , Subotice , Krusevca , Ivanjice...

avatar
Friday, 12.08.2016
18:13

Regionalna liga je motiv i za te kako ti kažeš amaterske klubove. Plasmanom u našoj ligi stiču pravo igranja regionalne lige - međunarodne utakmice, veća naknada za TV prava, više gledalaca i dr. Dakle motiv za više ulaganja u igrače i infrestrukturu, a to znači i jaču i kvalitetnoju našu ligu.

avatar
Don Silvio
Friday, 12.08.2016
16:57

Moze se kvalitet fudbala dici i bez regionalne lige. Vidi kako nam je regionalna liga unistila kosarku. Ja sam uvek protiv tog, ovi stu su hteli da odu otisli su nemaju sta sad da se kaju i vracaju posli j..a.a nema kajanja