''Grof'' pružio podršku Kahrimanu, pohvalio i sudiju!

Autor: Beta Beta
subota 16.04.2016.
22:30
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da mu je žao jer njegovi fudbaleri nisu danas pobedili Partizan i da je zadovoljan igrom svoje ekipe u "večitom" derbiju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zvezda je na svom stadionu igrala nerešeno 1:1 sa Partizanom, u prvoj utakmici plej-ofa Super lige Srbije.

"Žao mi je, bili smo blizu pobede. Ali, to je fudbal, dešavaju se takve stvari. Najvažnije je da je utakmica bila fer i korektna i čestitam Partizanu na fer ponašanju. Idemo dalje, šta da kažem.

Zadovoljan sam igrom svoje ekipe. Uvek može bolje. Ima mnogo stvari zbog kojih mislite da nismo dobro odigrali, ali što se mene tiče, dobro smo odigrali",
rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Crveno-beli šest kola pre kraja imaju 12 bodova više od drugoplasiranog Čukaričkog, a 14 od crno-belih, koji su treći.

Crveno-beli su poveli u 85. minutu preko Predraga Sikimića, Partizan je izjednačio u nadoknadi golom Evertona Luiza, a posle velike greške golmana Zvezde Damira Kahrimana.

Božović je istakao da nema šta da zameri Kahrimanu.

"Kahriman nas je spašavao svaku utakmicu kod kuće. On je jedan od naših najboljih igrača, to je bilo i ostalo. Nažalost se desilo u derbiju, a moglo je i na bilo kojoj drugoj utakmici", kazao je Božović.

Takođe, rekao je da nema šta da zameri i Aleksandru Kataiju, ali je rekao da je fudbaler Zvezde mogao bolje da reaguje u pojedinim trenucima.

Kada je reč o sudijama, Božović je rekao da nema nijednu primedbu.

"Ko radi taj greši, grešio je na obe strane, tako da nemam nijednu primedbu", rekao je on i dodao da su isključenja Zorana Rendulića i Evertona Luiza opravdana.

Najbolji strelac crveno-belih Ugo Vijera zamenjen je zbog povrede, a Božović je kazao da "nema pojma" kolika je njena ozbiljnost.

Zvezda će u narednoj utakmici gostovati Borcu u Čačku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke