''Grof'' prelomio - Odlazi iz Zvezde!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.12.2016.
09:28
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Tek što je Zvezda obezbedila ulogu jesenjeg prvaka, sa Marakane stiže neočekivana vest - trener Miodrag Boović odlučio da ''spakuje kofere''!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ono o čemu se dugo spekulisalo tokom jeseni, pogotovo posle Zvezdine rane eliminacije sa evropske scene, izgleda da će se i obistiniti!

Naime, današnji ''Žurnal'' preneo je svoja saznanja da će trener Crvene zvezde Miodrag Božović u sredu poslednji put sedeti na klupi aktuelnog šampiona, i to na gostovnju u Surdulici protiv Radnika.

Pomenuti list navodi da će popularni ''Grof'' svoju odluku obelodaniti javnosti u četvrtak, dan posle okončanja jesenjeg dela sezone, a kao razlog se navodi njegovo ''nezadovoljstvo klimom u srpskom fudbalu''.

To nezadovoljstvo se moglo i primetiti u njegovim nedavnim istupima, kada su mnogi stekli utisak da Božović nije u najboljim odnosima sa upravom kluba, odnosno generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

S druge strane, deo navijača iskazao je nezadovoljstvo igrom Crvene zvezde tokom većeg dela jeseni, iako prvo mesto nijednog trenutka nije bilo dovedeno u pitanje.

Bez obzira na to, iz uprave kluba, konkretno od sportskog direktora Blaža Raosavljevića konstantno su stizale poruke kako se ne razmišlja o promeni trenera i kako je ''Grof'' dugoročno rešenje.

Izgleda da je sam Božović za to vreme vreme mislio malo drugačije, ali da sačekamo još par dana i njegovo obraćanje ''zvezdaškoj javnosti''...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Monday, 12.12.2016
17:59

Majstore,svi koi se imalo razumiju u fudbala trbaju da kukaju na toleta,,,,otjera covjeka koi nas odvede na svjetsko,poslije rupcaga od reprezentacije,,nikad se ne vratio ali nek je ziv i zdrav

avatar
Loris Karius
Monday, 12.12.2016
14:27

Samom igrom protiv Valete ili kako se već zove klub videlo se da je Evropa veoma daleka. I tu nisi bili krivi igrači,pošto je evidentno da su ti fudbaleri bili amateri nego je kriv trener koji nije znao da sastavi taktiku. Prvi put da pratim neko prvenstvo i da je klub prvi na tabeli sa dosta postignutih golova a da nema najboljeg strečca u top 5,strašnoo...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 13.12.2016
22:04

Najlosiji covek cuo negde pa prica bezveze,a veze sa vezom nema,pokazao za reprezentaciju da odveo nas na dva,brojevima 2 svetska prvenstva covek,sa njim na celu kao kapitenom i kao glavnim igracem toliko o tome,jedan od najvecih stopera ikada,sto su sami englezi rekli nebrojano puta,i legenda Zvezde i Junajteda,toliko o tome

avatar
McMilan
Monday, 12.12.2016
14:20

dali ce ga vratiti u CG avionom VLADE SRBIJE kako je i dosao ili ce Lastinim autobusom nazad?

avatar
McMilan
Monday, 12.12.2016
14:18

ajde Zvezdasi procitajte vase kamentare od prosle godine u ovo vreme kad je bio najbolji trener na svetu, jel vam sad jasno da u nasem fudbalu nikada najbolja ekipa nije prvak, nego je prvak onaj klub PFC ili CZV ( treci ne postoji) za koga se odluce na mnogo visem nivou, e zato nam je fudbal tu gde jeste.

avatar
jv
Monday, 12.12.2016
13:21

On je nezadovoljan?!nDobio je veliki broj kvalitetnih igraca, skoro sve sto je trazio. Nijedan trener na nasim prostorima nije imao ovakve uslove, igracki smo za dve klase ispred ostalih. nA ispali smo iz Evrope kao najveci amateri, dobili pet komada od Borca u kupu, i povredjeno nam je pola tima, zahvaljujuci njegovom sistemu treninga. nNovi trener mora da se resi promasenih pojacanja, prvenstveno stranaca (Fibel,Kanga,Mouce), zatim starijih igraca(Lukovic,Rendulic,Sikimic) i menadzerskih(Orlandic-Rajo,gle cuda li,Bozovic), da sansu mladima, a ima ih toliko da uopste nisam siguran da li nam pojacanja trebaju, resi status Viere, i dovede, ako mu trebaju, KVALITETNA pojacanja (stoper, napadac).nMnogooooo je vremena izgubljeno i novca baceno (Grujic,Rajkovic,Jovic,Katai,nJovanovic itd.),moramo se vratiti na pravi put. Voleo bih Prosineckog, ali to je samo san.

avatar
bokibole
Monday, 12.12.2016
14:12

Svi bi mi voleli da se Robi vrati,ali to je nerealno...inace-svaka ti je na mestu!

avatar
MikiTheLegend
Monday, 12.12.2016
17:53

Ja ne bih voleo da se Robi vrati, tada smo igrali jako dosadan fudbal i nismo imali taktiku prilagodjenu uslovima igre, mi smo po oranjima u ovoj nasoj ligi pokusavali da se dodajemo kao Barselona, i nismo imali resenja protiv ekipa koje su igrale bunker pa su te utakmice izgledale jako mucno i na silu...

avatar
Anderton
Monday, 12.12.2016
12:31

Čitam ove komentare zvezdaša od juče i ne verujem. Sutra će te opet kukati na Toleta, kad vam Terzinjo dovede nekog Ratka Dostanića.

avatar
gosfkcz
Monday, 12.12.2016
12:09

Nadam se da transferi Milica i Vujaklije nisu gotova stvar i da ce njegovim odlaskom I to pasti u vodu. Takodje se nadam da ce Poletanovica vratiti belgijancima a Orlandica I Sikimica pokloniti nekome a Uga privoleti da produzi ugovor i zapne da bude onaj stari.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 12.12.2016
11:21

sasvim ok, nema nikakvog pomaka u igri previse dugo

avatar
Monday, 12.12.2016
11:12

Ljudi, danas nije mogla izaći bolja vest na ovom sajtu, daj Bože da je istina! Neznalica, direktno je kriv što ne igramo evropu, a i sam Bog zna kako smo mi na prvom mestu ove jadne lige koja bolje da se ugasi. Sa Zvezdom bi je svako osvojio, liga me uopšte ne zanima, Zvezdi samo može evropa da pomogne i da smanji koliko toliko dugove, što je sa ovom neznalicom na klupu itekako nemoguće. O katastrofalnom prelaznom roku neću ni da trošim reči.

avatar
gosfkcz
Monday, 12.12.2016
10:54

Sad kada si proglasio Urosa neznalicom i oterao ga u komsiluk, unistio Uga I forsirao svog pulena Sikimica do granice nepodnosljivosti ? Moglo je ranije.

avatar
brekbaCh
Monday, 12.12.2016
17:19

I direktno vas izbacio iz kvalifikacija za LS i LE svojim ocajnim odlukama, a pritom doveo tonu stranaca. Veruj mi, na dobitku ste ovim njegovim odlaskom.

avatar
Lav
Monday, 12.12.2016
10:42

Nece on nigde... ;)

avatar
EDO
Monday, 12.12.2016
12:56