''Grof'' posle pobede otkrio još jedan problem

Autor: Beta Beta
nedelja 04.12.2016.
15:50
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegovoj ekipi u današnjoj utakmici protiv Voždovca najbitnije bilo da osvoji tri boda.

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na krovu Tržnog centra Stadion Voždovac sa 1:0 u 19. kolu Super lige Srbije.

"Utakmica je bila tvrda, s mnogo duela i borbe, ali je najvažnije da smo mi osvojili tri boda protiv ekipe koja u poslednja tri, četiri kola igra na zaista visokom nivou, ali se i na ovom terenu bolje snalazi", rekao Božović novinarima posle utakmice.

"Nismo se snašli baš najbolje u prvih 15 minuta, a Voždovac je tada preko (Stefana) Dražića lako mogao da povede. U prvom poluvremenu nismo stvorili šansu, bile su samo neke gužve u kaznenom, ali lopta nije mogla ka golu.

Poveli smo u drugom na individualni kvalitet Anđelkovića, a potom smo čekali Voždovac na kontre. Mogli smo da postignemo još jedan u finišu, a ne da posle strepimo da ne primimo gol",
rekao je Božović.

On je dodao da je Mihailo Ristić obnovio povredu, kao i da je zadovoljan igrom Džona Ruiza posle povrede.

Zvezda je ovom pobedom, makar do večeras, uvećala bodovnu prednost na tabeli Super lige Srbije i sada ima 48 bodova, devet više od Partizana i Vojvodine koji svoje mečeve igraju od 18, odnosno 17 časova. Voždovac je 10. sa 21 bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 05.12.2016
00:51

Klub kome je Anđelković najbolji igrač u poslednja 3 kola ne zaslužuje da bude prvi. Što se tiče ruke, ne znam da li je bio penal ali znam da bi ga svirao u drugom kaznenom prostoru.

avatar
NJRBOB
Monday, 05.12.2016
00:33

Individualni kvalitet Andjelkovica haha vristiiiiim

avatar
gaja
Sunday, 04.12.2016
22:44

...PRE NEKI DAN NEPOSTOJEĆI OFSAJDI A DANAS SE NE SUDE PENALI. AAAA DANAS JE VAVEDENJE... BRE SRAMOTA JE VIŠE............

avatar
Monday, 05.12.2016
00:03

Svaka ti je na mestu,ali onakav penal da se ne svira je stvarno sramota nad sramotama,i ako je namesteno mnogo je,,taj sudija ne sme vise nikad da sudi,ako ima pravde,toliko ocigledan penal da on ne svira, nikad vise ne treba da sudi ni u nizim ligama!

avatar
Voja
Monday, 05.12.2016
23:10

Ti treba da se lecis a ne znas od cega tako da ti nema pomoci.

avatar
Voja
Monday, 05.12.2016
23:09

Novi uspeh Bozovica, covek ce psotati naucnik za fudbal da ce svetski-evropski fudbalski strucnjaci morati da zakazu simpozijum na temu koju je izmislio Bozovic a to je da covek uglavnom igra sa 9 ili 10 igraca i pobedjuje, (Sikimic, Fibel i Ruiz = 1 igrac) a tek formacija sa ndva centarfora (Sikimic, Orlandic) istovremeno u igri, nova formacija nkoju treba prouciti novi izum.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 04.12.2016
18:02

Лепо је кад смо на челу колоне.

avatar
Sunday, 04.12.2016
17:38

Jedini problem u celoj situaciji si ti, zbog tebe ne pratim više svoj klub, zbog tebe nismo ušli u evropu, zbog tebe je loša igra, zbog tebe igraju krš igrači, a ne Zvezdina deca i naši fudbaleri. Zbog tebe je prazan stadion. Ne zanima me bedna JSL titula, zanimaju me evropska takmičenja, jer samo tako Zvezda može izaći iz blata u kom se nalazi, a sa tobom na klupi i ova bedna titula je daleko. Idi više, ugasiće se klub zbog tebe!!!

avatar
Voja
Wednesday, 07.12.2016
10:09

Ne Bozovic ne treba da ide iz Zvezda, vec zbog stete koje naneo Zvezdi ove jeseni njega treba motkama najuriti kao nikoga do sada, alinne samo njega.