"Grof" otpisuje petoricu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.12.2015.
10:06
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavio, trener Zvezde će smanjiti igrački kadar, petorica će biti otpisani na početku priprema!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Miodrag Božović je jesenas najavljivao da će nekolicina igrača dobiti odrešene ruke, oni sa manjom minutažom će na pozajmice, klub će optimizovati igrački kadar.

Sigurno je da odlazi Vered koji je na početku sezone dobijao šansu, a nema mesta ni za Parkera koji je na pozajmici u Aberdinu. Ova dvojicatom a stranaca će kako piše sport.rs morati da prihvate raskid ugovora ili se sele na tribine.

Sa njima dvojicom je situacija jasna, očekivalo se mnogo više, a šta je sa igračima koji nisu zbog jake konkurencije uspeli da se nametnu?

U pitanju su Cvetković koji je alternativa Petkoviću, kao i Rendulić i Stojanović, igrači koji imaju dosta iskustva, ali su takođe u drugom planu. Ono svakako žele da igraju, pa im Zvezda neće praviti probleme ako nađu angažman vam granica naše zemlje.

Što se ostalih tiče, igrači poput Ahčina, Marinkovića i Srećkovića će negde na pozajmicu.

Zvezda ima mali broj utakmica na proleće, praktično će sa par pojačanja uigravati tim za evropske kvalfikacije pa je razumljivo što neće biti prilike da pomenuti zarade neku minutažu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 23.12.2015
21:58

Moraće da prihvate raskid ugovora...pa sad ,da li ?

avatar
Аполо
Wednesday, 23.12.2015
18:38

Posle duzeg vremena da trener napravi rez na polusezoni, jer su prethodnici samo gomilali igrace citavu sezonu. Pola njih sede na klupi i ne igraju, ili cak ne sede ni na klupi.

avatar
CCCC
Wednesday, 23.12.2015
17:04

A Anđelkovića da šutnu? Meni nije jasno za šta nam on treba, sem ako nije potreban neko ko će trčati oko terena i sakupljati lopte.

avatar
gorango
Wednesday, 23.12.2015
23:24

sve stoji..ali cisto, ako si zaboravio..ipak mu je lukovic kum..ja tu vidim problem..pozz

avatar
indija durot
Wednesday, 23.12.2015
15:38

Stojanovic,Rendulic,Cvetkovic,Jovic(kad nije nas),Parker,Jovovic,Orlandic,Sikimic na transfer listu.Dovesti Ilica i Milosevica iz Spartaka,D,Srnica,F.Stojkovica iz cuke,,prikljuciti Joveljica i Mihajlovica prvom timu ekstra su talenti.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 23.12.2015
14:46

Znaci,dovodimo stopera,beka i zadnjeg veznog.. Ne mogu a da ne budem pesimista jer Stojkovica i Taleka sigurno necemo dovesti.. Nadam se da cemo bar dovesti malog Filipovica iz Jagodine mada i on juri inostrani angazman,kao i Stojkovic..

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 23.12.2015
14:42

Zna nas Grof sta radi, odnosno kako se stvara evropska, a nasa Zvezda.

avatar
Petar123
Wednesday, 23.12.2015
12:35

Ne slazem se za Rendulu i Vereda...