''Grof'' otkrio Zvezdin novi kvalitet, ovo jesenas nije imala!

Autor: Beta Beta
subota 18.02.2017.
18:10
Izvor: Beta

Dovoljno je reći - Nenad Milijaš, kvalitet očigledan na prvi pogled. Kada je on u pitanju, tu nikakve dileme nema - Zvezda je u njemu dobila ogromno pojačanje u borbi za titulu!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda pobedila je večeras na svom stadionu Novi Pazar sa 2:0 u 22. kolu Super lige Srbije.

"Dominirali smo utakmicom, ali nismo stvorili nešto mnogo prilika, osim što smo imali dosta pokušaja iz daljine, Pazar se znalački branio na naš pritisak. DObro je što smo osvojili bodove, to je najvažnije, jer i ovakve utakmice kada dominiramo, može lako da se izgube. Nastavljamo dalje ka svom cilju", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Crveno-beli drugi gol na današnjoj utakmici postigli su posle prekida koji je izveo povratnik Nenad Milijaš, a na pitanje novinara da li od Zvezde u nastavku može da se očekuje više golova iz sličnih situacija, Božović je odgovorio potvrdno.

"Može da se očekuje više golova. Mi nismo imali takvog izvođača prekida u ekipi, osim možda Dušana Anđelkovića. Nadam se da će kada Milijaš bude potpuno fit ubacivati te lopte kako zna", rekao je Božović.

Trener Zvezde dodao je da je izuzetno zadovoljan kako se njegova ekipa danas branila.

"Zadovoljan sam celom ekipom kako se branila, ali i napada. Nema podele na odbranu i napad, svi moraju da igraju u oba pravca. Čitav tim je dobro odigrao odbranu", rekao je Božović.

Šef stručnog štaba Novog Pazara Nebojša Vučićević čestitao je Zvezdi na pobedi i rekao da je njegova ekipa u Beograd došla da "parira koliko je to moguće".

"Dominirali su celu utakmicu i čestitam im na tome. Jedino borbenošću i trčanjem mogu da budem zadovoljan. Nama gotovo pet igrača nije imalo pravo da igra usled registracija... Zaslužena pobeda Zvezde, a nama optimizam da možemo da ostvarimo povoljne rezultate u nastavku sezone", rekao je Vučićević.

Zvezda je ostvarila 18. prvenstvenu pobedu i prva je na tabeli sa 57 bodova, devet više, ali i utakmicom više od Partizana, koji sutra igra protiv Rada. Novi Pazar je pretrpeo 16. prvenstvi poraz i poslednji je na tabeli sa 12 bodova.

Crveno-beli 25. februara gostovaće Bačkoj, dok će Novi Pazar dočekati Metalac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 19.02.2017
18:34

ovo je stvarno novi kvalitet pobedili ste bez pomoći sudije u lošoj utakmici

avatar
Sunday, 19.02.2017
11:53

Novi Pazar ovako slab nije merilo. Pored onoga što je Grof rekao, meni dominira jedan drugi kvalitet: BRZO ODIGRAVANJE. E, sad, posledica su pogrešne predaje lopte, ali to je PROCES i vreme će doneti sve veću tačnost pasova...

avatar
Sunday, 19.02.2017
00:02

Koliko igrača zvezde nije imalo pravo da igra iz istog razloga, a igralo je?

avatar
Saturday, 18.02.2017
23:34

Novi Pazar je ubedljivo najslabija ekipa u ligi... Ne pobijam trenerovo. Ali, ne otkriva on za javnost sve karte. Novi kvalitet je BRZO OSLOBAĐANJE LOPTE i osvajanje prostora, a to opet za posledicu ima MNOGO NETAČNIH PASOVA. Postoji statistika utakmice... A to je, ipak PROCES. Ono što se ponavlja je neodgovornost prilikom poseda lopte, odnosno SLABA KONTROLA LOPTE zbog ležernosti. Drugi feler koji se ponavlja je IGRA JEDAN NA JEDAN. Ne može se samo pas igrom osvajati prostor. Mora tu da bude i DRIBLINGA kojim se protivnik izbacuje iz igre, a i lepo je za oči. I zato pozdravljam uvođenje Luke Adžića. Čudno mi je da SRNIĆA nema ni na klupi...

avatar
i.sarajevo
Saturday, 18.02.2017
20:58

Sta,opet sudija nevalja,a ovi cijelu utakmicu neudjose u kazneni prostor.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 18.02.2017
20:14

Грофе хвала ти за Луку Аџића. Баш лепо си ме изненадио.

avatar
Dragonkš
Saturday, 18.02.2017
19:59

Koliko prekida će svirati i nameštati da se ovaj izživljava

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 18.02.2017
20:46

Јеси гледао утакмицу? Није било лоше за наше услове јел тако?

avatar
Igorinjo
Saturday, 18.02.2017
19:43

Koji kvalitet, bunarenje?

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 18.02.2017
22:11

bunarenje!?e strucnjace,ni jednu dugu loptu nisu odigrali bukvalno,komedijas

avatar
Gojko Lemic
Sunday, 19.02.2017
13:29

Bozovic uvodi Milijasa da uspori igru, i ako se slucajno desi neki Slobodan udarac da Milijas sutira na gol.