Grof ''otkrio karte'' - Evo šta će biti ključ uspeha protiv Sasuola!

Autor: Beta Beta
sreda 17.08.2016.
19:37
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa morati da bude disciplinovana ako želi pozitivan rezultat protiv Sasuola u prvoj utakmici i naveo da bi bio zadovoljan i nerešenim ishodom u Italiji.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Zvezda će u četvrtak gostovati Sasuolu u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope.

"Svaki rezultat osim poraza je dobar. Nadamo se da možemo da izborimo aktivan rezultat i da u Beogradu pokušamo da pobedimo i prođemo dalje. Zvezda mora da odigra mnogo bolje nego u Nišu. Ovo je takav nivo takmičenja da se svaka greška skupo plaća. Moramo da budemo disciplinovani ako želimo da napravimo dobar rezultat", rekao je Božović na konferenciji za novinare u Ređo Emiliji.

Zvezda će u četvrtak gostovati Sasuolu u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

Božović je kazao da se nada da će prednost njegove ekipe biti to što je do sada u sezoni odigrala devet utakmice, a italijanski klub samo dve zvanične. 

"Nadamo se da će to biti naša prednost. Sasuolo se nije spremao za prvo kolo kvalifikacija i prvenstva da bude 100 odsto spreman. To je nemoguće, pred njima je dugo takmičenje. Mi smo odigrali više utakmica i mislim da smo u boljem fizičkom stanju", naveo je trener Zvezde.

On je kazao da ne očekuje da ekipe mogu međusobno da se iznenade.

Prema njegovim rečima, ekipi će mnogo značiti velika podrška koju će imati u Italiji i kazao da je pun stadion u Beogradu protiv Ludogoreca bio mač sa dve oštrice.

Kako je kazao, ne očekuje da prva utakmica bude odlučujuća.

"Sve je otvoreno u ovim takmičenjima dok god se ne završi. Važne su obe utakmice", dodao je Božović.

Božović je kazao da je Sasuolo veoma dobar kolektiv, a posebno je izdvojio napadača Domenika Berardija.

"Sasuolo je jedno od najprijatnijih iznenađenja italijanskog šampionata prošle sezone. Veoma dobar kolektiv sa par izvanrednih pojedinaca. Kompaktna ekipa. Berardi individualnim sposobnostima uvek može da reši utakmicu", kazao je Božović.

On je dodao da će igra po bokovima biti ključna.

"Ključ uspeha je na bokovima. Ko tu dobije igru, dobiće utakmicu. Berardi je najveća opasnost, to je igrač vrhunskih kvaliteta, ali imamo i mi kvalitetne igrače i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat", rekao je Božović.

Fudbaler Zvezde Aleksandar Katai rekao je da je njegova ekipa "prežalila" eliminaciju od Ludogoreca i da je zanima samo prolaz protiv Sasuola.

"Ludogorec smo prežalili, to je iza nas i ne osvrćemo se. Čeka nas novi izazov i očekujemo dobar rezultat. Svi verujemo u to", rekao je Katai i dodao da bi mu bilo drago da postigne pogodak, ali da je najvažnije da njegova ekipa ostvari dobar rezultat.

Utakmica će se igrati sutra od 20.45 na stadionu Mapei u Ređo Emiliji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukk
Thursday, 18.08.2016
10:03

Jel morate uvek da se svadjate? Grobar: Ispascete, Delija: a kad vi igrate? I tako u krug. Iako ova vest nema veze sa Partizanom. Uostalom vi svi ne volite svoj klub vec mrzite suparnicki. Uglavnom ste jadni. Ja kao Grobar mogu samo da kazem srecno Zvezdo.

avatar
myspace
Wednesday, 17.08.2016
23:17

Ne znam da li gledamo isti fudbal. Ali relano je nasa liga ocaj. Nema teoriske sanse da prodju. I ne vidim zbog cega non stop neko prepucavanje, budite realni zvezda i partizan su odavno ocajni. nA i Grof nije neki strucnjak tesko ce da postavi taktiku. Sasuolo igra napadacki fudbal i brz, s obziorm na odbranu zvezde tesko ce da ih zaustave.

avatar
Wednesday, 17.08.2016
21:06
avatar
ZubA
Wednesday, 17.08.2016
20:05

Ako budu igrali kako znaju mozemo da prodjemo lagano. Ali ako se us**u tesko nama.

avatar
Casus Luciferi 60:12
Wednesday, 17.08.2016
21:55

sasuolo je jaci od ludogoreca! bice tesno! bice 3:0 u obe! cao evropo! mi te ne znamo jos od 2006te haha!

avatar
Zoran Nikolic_fb
Wednesday, 17.08.2016
23:15

Cuj glupog misa,ludogorec jaci od sassuola,ludogorec bije 2-0 Plzen,a mi sa ludogorecom igramo dva puta 2-2,ludogorec igra LS a sassuolo LE,uostalom ko ste vi da se pitate nesto,7 ste na tabeli tamo neke JSL,gde smo vas prosle sezone ostavili 36 bodova razlike,trenutno se krecete na poziciji od 13 do 7 mesta,i vi nekom nesto pricate.Pa totalno ste NEBITNI, PA PA misu

avatar
Zoran Nikolic_fb
Wednesday, 17.08.2016
23:10

NAVIJACI SEDMOPLASIRANOG TIMA U JSL NEMAJU PRAVO GLASA.tacka

avatar
ZubA
Wednesday, 17.08.2016
22:45

Aa dobar si, izabrao si plazu koja ima wi-fi :D

avatar
Casus Luciferi 60:12
Wednesday, 17.08.2016
19:56
avatar
Mama Revolta
Wednesday, 17.08.2016
21:05

Kad vi igrate? Ups, pa vama je bilo pa pa jos davno :D Sasuolo ce proci kao i Lucifer kad su ga sutnuli , lupice nosom o patos. Revolte, te boje ti se bas slazu uz karakter :D

avatar
Zoran Nikolic_fb
Wednesday, 17.08.2016
21:23

Tebi je PA,PA vec odavno bilo,neznam samo kako vam je kupanje i to na -6,mora da vam je ludo i nezaboravno,nego SEZONA KUPANJA se oduzila,a tek sedma pozicija na tabeli,auuuuu,juce ludogorec,danas sassuolo,a sutra ce te za Fijamuntari da navijate