''Grof'' opet opominje upravu

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.12.2015.
09:54
Izvor: Sportske.net, Sport

Trener Crvene zvezde ponavlja da odavno nije bio srećniji u nekom klubu, ali i još jednom podeća klupsko rukovodstvo na ono što je njihova obaveza ove zime.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle turbulentnog početka sezone, ispadanja od Kairata na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, zatim kikseva na domaćoj sceni i velikog nezadovoljstva navijača, Božovićeva Zvezda je prosto ''vaskrsnula'' i odjednom počela da ređa pobedu za pobedom i tom fenomenalnom nizu se kraj i ne nazire.

Naravno, to je razlog za Božovićevo veliko zadovoljstvo na kraju tekuće godine, ali priznaje da ni sam u jednom trenutku nije verovao u uspešnu sezonu.

''Kako mi je krenulo, mislio sam da se u avgustu rastajemo, ali je na našu sreću, sve pošlo u najboljem mogućem smeru. Ređale su se pobede, a momci su dolazili sa puno elana na posao'', ističe Božović u izjavi za ''Sport''.

Posle svega, Božović naglašava da nikad nije bio srećniji u nekom klubu, kao što je to slučaj sada u Zvezdi, bez obzira na sve probleme.

A problema i dalje ima, igrači još uvek nisu isplaćeni, a popularni ''Grof'' još jednom opominje upravu da ispuni obećanje.

''Sada je na čelnicima kluba da ispoštuju momke isplatama zaostalih plata do novog okupljanja, 11. januara'', poručio je Božović.

S obzirom da je transfer Marka Grujića u Liverpul sve izvesniji, za očekivati je da će i dugovanja igračima biti isplaćena kako je dogovoreno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjana
Thursday, 31.12.2015
00:09

Ajmo uprava! Sacuvaj ove momke! U momke naravno ubrajan je I Bozovic

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 30.12.2015
21:01

Nadam se da ce ti financijski problemi biti reseni pre okupljanja za mini pripreme i da ce ekipa na prolece biti kompletna sa zeljenim pojacanjima.

avatar
bora majstor
Thursday, 31.12.2015
09:16

pa nemoze vucko sve i das pobedjuje i da daje lovu koliko ovi mamlazi mogu da potrose