Grof o ''istoriji'': ''Sa Kangom bismo prošli Ludogorec''

Autor: Beta Beta
nedelja 21.08.2016.
21:13
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je današnja ubedljiva pobeda nad Radnikom dobra za vraćanje atmosfere u ekipu i dodao da će njegov tim ići na pobedu protiv Sasuola. Osvrnuo se i na evropske utakmice.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je na svom stadionu ubedljivo sa 5:0 pobedila Radnik u šestom kolu Super lige i tako se učvrstila na vodećoj poziciji u srpskom prvenstvu.

"Teško smo ušli u utakmicu prvih pola sata, možda zbog velike sparine i lošeg rezultata u Italiji. Najvažnije je bilo da pobedimo, povratimo atmosferu u ekipi i pokušamo u četvrtak da makar pobedimo Sasuolo", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Crveno-beli su u četvrtak ubedljivo, 0:3, poraženi od Sasuola u baražu za Ligu Evropa, a za četiri dana će u Beogradu igrati revanš protiv italijanskog kluba.

Odličnu utakmicu protiv Radnika imao je Gelor Kanga, koji zbog crvenog kartona na meču sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona nije igrao protiv Sasuola.

"Ne želim da ga branim jer je napravio glupost. Svedoci smo raznih utakmica gde se igrači gurkaju međusobno pa sudije ne daju kartone. Šteta što nije igrao, mislim da bismo prošli Ludogorec, ali je to odavno istorija", kazao je Božović.

Trener Radnika Nikola Stanković rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila i da je taj trijumf mogao da bude i ubedljiviji.

"Bilo je veoma teško posle dva loša rezultata u prethodnim kolima. Zvezda je teško gostovanje za svakog. Zvezda je zasluženo pobedila i imala još mnogo šansi koje je mogla da iskoristi. Previše smo se otvorili, grešili u pasovima, a znamo koliko mogu igrači Zvezde", rekao je Stanković.

Zvezda će u četvrtak dočekati Sasuolo u revanšu baraža za Ligu Evropa, a potom će za vikend gostovati Novom Pazaru u prvenstvu. Radnik će u sledećem kolu dočekati Metalac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GlasRazuma
Monday, 22.08.2016
20:52

Kao prvo....Molim te da ne pricas vise o tome koga bi prosao sa Kangom.Pokazao si sve sto si imao u te dve utakmice i molim te da ih vise ne spominjes. Misljenja sam da si imao ogromnu sansu za LE a kasnije i za LS. Samo trener tvog kalibra to ne moze da iskoristi.nKao drugo....Kanga je divlji igrac,takav igrac se mogao dovesti za pet puta manju platu. Centralni vezni koji na utakmici ima prosek od deset izgubljenih lopti i koji svaki put ima deset kontakata sa lotom nije centralni vezni...a da ne pricam o tome da nema kvalitetna resenja a u pojedinim momentima uopste nema resenje sto je ne dopustivo za centralnog veznog igraca u modernom fudbalu...nKao trece.....posle proslogodisnjeg ispadanja od Kairata si pricao da ces sledece godine bilo koga da razvalis na marakani a sada trazis neke nove izgovore u neuigranosti i tome slicno....

avatar
jv
Monday, 22.08.2016
13:11

Kanga se i sinoc pogurao, on je divlji! Treba ga prebaciti da trenira sa juniorima, terena ne sme ni videti. Ispali smo jer si ti forsirao Mucea, Ruiza, Kangu i onog panja na golu. Umesto da igraju ljudi koji su u boljoj formi, Plavsic, Poletanovic i Srnic, ti guras svoje igrace! Moramo isforsirati Manojlovica, a ima vremena da do kraja prelaznog roka dovedemo i stopera.

avatar
MarkoSi
Monday, 22.08.2016
11:36

Grofe, vidi zašto ti je Kanga toliko nervozan? I protiv Radnika se gurao sa njihovom desetkom. Što se Ludogoreca tiče, oni su definitivno bolji tim, ali smo bili na korak da ih eliminišemo. To je upravo ona stara priča da Zvezda jedva prolazi klubove od kojih je mnogo bolja, a po pravilu ispada od klubova koji su njenog nivoa kvaliteta ili bolji. Problem je dakle u psihološkoj pripremi igrača na kojoj se mora raditi. Mislim da je ključ poraza bio u Kahrimanu, s tim da on nije glavni krivac ni za jedan gol, ali se od golmana očekuje da bar nešto skine.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 22.08.2016
09:28

Prošli bi mi da na golu nismo imali Marginama i da treći gol nismo primili iz čistog ofsajda. Srce me boli što taj panj stoji na golu Zvezde umesto našeg deteta i ekstra talenta, malog Manojlovića.

avatar
Monday, 22.08.2016
01:05

Da je baba deda...

avatar
Don.Mile
Sunday, 21.08.2016
21:50

bugari ih oducili od fudbala , skoro nisam video takvu takticku i tehnicku nadmocnost ... pa i kad je Kanga dobio crveni imali ste isti broj igraca , niste bili u zaostatku ... covek je bre manipulator nevidjen , ne znam ko jos veruje u takve price ?

avatar
ZvezdinaZvezda
Sunday, 21.08.2016
23:41

Koji ste na tebeli?

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 21.08.2016
23:53

Е, ја скоро видео, жив ми ти! Војводина у Београду, не знам против кога је оно беше играла...

avatar
Carina
Sunday, 21.08.2016
21:21

O cemu pricamo? O dvomecu u kojem smo skinuli gace ispred prvaka bugarske? Potisni te mudrosti u sebe i cuti, ne govori do sledece godine u ovo vreme, ako ne budes uspeo opet u kvalifikacijama, ajd kuci.