Grof nije na treningu, Terzić zakazao vanrednu konferenciju!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.07.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Priča se i pričaće se o jučerašnjoj utakmici OFK Beograda i Zvezde...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Priča o jučerašnjoj utakmici OFK Beograda i Crvene zvezde danas se nastavlja, trajaće još dosta dugo po svemu sudeći.

Fudbaleri Crvene zvezde jutros su se pojavili na treningu, ali na njemu nije bilo Miodraga Božovića, prvog trenera te ekipe.


Prema navodima "Monda", popularni Grof se ukočio i bole ga leđa, pa je to pravi razlog zašto nije došao na trening.


Da podsetimo, Miodrag Božović je juče dobio crveni karton nakon rasprave sa sudijom, a po završetku kontroverznog susreta nije želeo da daje izjave za medije, nije se pojavio ni na konferenciji.

Sa druge strane, Zvezdan Terzić je najavio vanrednu konferenciju za novinare danas od 13 časova gde će upravo on govoriti, pretpostavljamo o osudama koje stižu sa svih strana povodom navodnog nameštanja jučerašnje utakmice.

Jedna od osuda stigla je i iz Partizana od potpredsednika Milorada Vučelića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Monday, 20.07.2015
22:38

oj srbijo medju sljivama...nzasto se ne ispita i pobeda partizana od 4 0 o da to nije nimalo sumljivo, zasto se ne ispita kupu porotiv vojvodine kad je vovjovdinan apustila tere, zasto se ne ispitaju i ostale utakmice. Ja sam zvezdas ali cu biti realan, ako je namesteno treba da se kazni al ne jednostrano nego svi koji namestaju trebaju da se kazne.Pre nekoliko godina sam imao priliku sedeti sa bivsim precedniko Hajduka iz Kule koji mi je pricao kako je Obilic nastimao celo prvenstvo... Sta je sad problem zvezda pobedila u prvom kolu pa partizan ne bezi od prvog kola??? ako cemo realno svi namestaju, nema ovde fudbala nego je trka ko ce bolje namestiti i ko ce tu biti usesniji taj uzima titulu, da je prvenstvo regularno Cuka bi bila prvak

avatar
Делија_момак
Monday, 20.07.2015
14:44

Намештају сви у нашој лиги, намешта се широм света само што ови наши предњаче у томе!!! Фудбал нам се распада, пуцамо по шавовима али очигледно је у Србији највећи проблем утакмица између Звезде и ОФК Београда! То што народ нема пара за хлеб, што једва саставља крај са крајем, то није битно! Молио бих редакцију да објави овај мој коментар, чисто да видим мишљење поштених гробара о овоме. Зашто се не пише мало о утакмицама Партизана? Колико сте само утакмица наместили за ових осам година. Све је почело од оног чувеног полуфинала купа када је Милијашу при резултату 2:2 поништен чист погодак! Аспрогенис је отишао из Партизана јер није желео да игра намештене утакмице, проверите ту његову изјаву, да не буде да ја овде лажем некога. Матеус је у својој аутобиографији обелоданио да док је био тренер Партизана, игране су намештене утакмице! Нека УЕФА све лепо испита само не знам шта су господа из савеза толико дуго чекала или сада када им је догорело, да покушају још једном да ударе на Црвену Звезду!

avatar
ADVOKAT
Monday, 20.07.2015
16:24

Za tih 8 godina koje pominjes,skor u derbijima je nekako bas katastrofalan po vas :) dali smo vam 8 golova sa autokomande,Avale,Surcina a i iz Kraljeva i Krusevca :) Igraci su nam odlazili u Fiorentinu,City,United,Benfiku,Liverpool,Anderleht!dok su vasi odlazili u Kazahstan,Azerbejdzan,Turkmenistan i Thailand,Veronu itd. Pogledaj malo gde su igraci koji su nastupali u tihh 8 godina! Titule su osvojene tako sto su vas maltretirali Cleo,Moreira,Diarra,Petrovic,Vujovic,Jojic,Drincic :) Titule su nam doneli vasi promasaji u prelzanim rokovima, Slavoljub Djordjevic,Stameni :) Titule je donosio Prince Tagoe:) A ti veruj u bajke :)

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 20.07.2015
14:43

Sad Grof napokon moze da vidi u kakav je klub dosao, ode mu karijera u zaborav, posle lepih sezona u Rusiji dosao je ovde da crveni i bruka se da gleda kako njegov tim namesta a on sedi na klupi, ceo svet je video sta se desava, kladionice su najbolji dokaz....koliko je samo uplata bilo na 1-2, rekordna uplata. Tuzan dan za srpski fudbal i za nekadanjeg veliko tima Zvezda :( Nadam se da UEFA zestoko kazniti za ovo i Zvezdu i filijali Terze OFK Beograd....Kad je mogao Juventus moze i Zvezda u drugu ligu....Napred UEFA.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 20.07.2015
15:47

bilo tri uplate on prica kao da je bilo milion hahahaha :D :D

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 20.07.2015
20:45

Dokaz je jedna uplata?ima 20 ljudi koje znam igraju svaki vikend nasumicno prelaze,ja sam igrao rosenborg 2 godine prelaze iz 2 u 1,u nasoj ligi dosta ekipa itd itd,to dokaz?dokaz da imas 12 godina,mozda

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 20.07.2015
16:47

Ma da bila je samo jedna uplata, to je dokaz :) Taman psla da je ova utakmica namestena :) Zamisli??? Izvini sto sam sumnjao :) Terzic ofkin covek a sada i zvezdin, sa cudnom prosloscu slozimeo se zar ne? Pizon nesto nije mogao da vodi ekipu, Grof kao da je zeleo da dobije crveni i da zbrise sa terena, sada ga bole ledja, reuma pretpostavljam? U Hrvatskoj blokirane uplate na mec OFK Zvezda? Ma sto ti kazes sta ima da sumnjam, bolje da verujem Terzi i tebi nego svojim ocima :)

avatar
Maximovic
Monday, 20.07.2015
14:19

Sobzirom da je znao i pre pocetka utakmice ishod na vreme dobio crveni i pobegao. Sad ce se malo izlezava dok se neresi ili nezaboravi taj skandal pa ce da se vrati :)

avatar
D.Green4 Black&White
Monday, 20.07.2015
13:40

Jedino ako se ukocio .... :D Hahahaha

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 20.07.2015
13:03

Brz oporavak Grofe

avatar
D.Green4 Black&White
Monday, 20.07.2015
13:40

Stvarno verujes da se ukocio :D hahahah

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 20.07.2015
15:05

Ne da verujem,nego znam,to sto vi samo komentarisete a klubu svom niste prisli to je vas problem :)

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 20.07.2015
14:40

i tebo brz oporavak :) Ukocio se??? ahahahahahahahahaha ma da utakmica regularna, Pizon nije zeleo da vodi OFK, Grofu sad nije dobro bole ga ledja, UEFA istrazuje utakmicu....Ma Tole je kriv zar ne??? Pola Srbije igralo na kladionici ovu utakmicu, moj prijatelj je igrao iz 1 u 2??? Ali zato i ti jedan deo navijaca Zvezde ste nejpametniji i znate da je sve posteno i ok :) Slobodan si :)

avatar
Povratak kraljaBAN23
Monday, 20.07.2015
12:11

Terziću, kolka je dobit FK Crvena zvezda na klađenju ovog vikenda? Zašto je utakmica OFK-CZ baš u Hrvatskoj blokirana, da nije u pitanju pomoć prijatelja Mamića? Objasni nam reakcije igrača OFK-a kod svih golova Zvezde, i kako su naprasno bili katastrofalni nakon pauze dok je u 1p Zvezda stvorila samo jednu šansu, u 2p su se ne šanse nego golovi ređali kao na traci, za 10 minuta 4 gola. Objasni zašto je dojučerašnji koordinator u Zvezdinoj školi fudbala, a danas već trener OFK odbio da vodi OFK protiv Zvezde, objasni kako to da baš bivši Zvezdin igrač loše primi loptu i namerno napravi crveni karton i skrivi penal za preokret?

avatar
Gorann
Monday, 20.07.2015
13:25

Pa taj bivsi igrac Zvezde je na isti nacin i u Zvezdinom dresu skrivio penal.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 20.07.2015
15:07

Namerno lose primio loptu,Zvezda je u prvom poluvremenu 10 suteva imala,a ofk dva i dao dva gola,moralo je to da krene jednom,a drugo taj isti Planic je i kod nas tako kiksovao na isti nacin i uradio to,tad nije namerno?Ajde vaziiii :)

avatar
Ivica Iliev Sportske
Monday, 20.07.2015
11:21

Tužno je šta se događa sa domaćim fudbalom. Taman kad pomislim da ne može gore, oni dokažu suprotno. I onda kad kažem da talentovani igrači što pre treba da odu u Belgiju, Holandiju ili Portugal, da igraju u ozbiljnim ligama i rade sa ozbiljnim trenerima nalupaju mi minuse.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 20.07.2015
11:06

nece da dodje zbog velike namestaljke ofk je terzicev klub plus trener ofk beograda je zvezdin covek lako je bilo da se namesti ofk prima golove njihov trener nema nikakve reakcije...bozovica bi novinari pritisli i ispitivali pa se plasi

avatar
ludikure
Monday, 20.07.2015
10:54

i ja sam se ukocio od smeha gledajuci jucerasnji skandal na vracaru

avatar
lakipfc
Monday, 20.07.2015
10:42

Mozda ga sramota onoga juce