''Grof'' možda i ode pre kraja sezone?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.12.2015.
21:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sjajni rezultati Crvene zvezde ove jeseni ne mogu da prikriju još uvek aktuelne finansijske probleme u našem najtrofejnijem klubu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sve pristalice Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju naredno leto kada bi Zvezda trebalo da konačno napravi neki značajniji korak na evropskoj sceni posle mnogo godina, ali finansijski problemi i dugovanja koja klub i dalje ima još uvek opominju da možda tako i ne bude na kraju.

Trener Miodrag Božović je na tu temu govorio u intervjuu ''Novostima'' i čak upozorio da ukoliko se stanje ne promeni možda i ne sačeka kraj sezone na klupi crveno-belih.

''Ja sam čovek od reči i neću ostati sigurno do kraja sezone ako ne izmirimo obaveze prema igračima i ovim ljudima koji rade.

Mi nemamo šta da tražimo ako se ova ekipa raspadne, ako odu stranci i ne budu plaćeni. Prvak će sa ovom ekipom biti i Stole ekonom. Ali, za nešto ozbiljno više nema prostora'',
jasan je Božović.

Dakle, i pored velikog zadovoljstva zbog ubedljive prednosti na tabeli, tokom zime Zvezdu očekuje velika neizvesnost.

Srećna okolnost u celoj priči je što postoji veliko interesovanje evropskih klubova za Marka Grujića, pa bi njegovom prodajom, ali uz opciju ostanka do kraja leta u Zvezdi, ova neprijatna situacija mogla da bude rešena.

I Božović je ponovio da to vidi kao jedini spas u ovom trenutku. Naravno, voleo bi da sa Zvezdom nastavi započet posao i tokom naredne godine i da na proleće osvoji titulu.

Potvrda njegovog rada je i velika transformacija koju je Zvezda doživela od letos i eliminacije od Kairata, do sada, kada Zvezda ređa pobede i obara rekorde na domaćoj sceni.

''Ekipa koja je krenula 10. juna nema veze sa ovom ekipom. Iz meča sa Kairatom trenutno je samo Savo Pavićević u timu. Stvari su se drastično promenile nabolje'', podseća Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Thursday, 10.12.2015
20:37

Ako Uprava nije u stanju da obezbedi sve uslove za normalno funkcijonisanje kluba, onda neka ugase svetla da vise ne gledamo to mrcvarenje. Bolje da krenemo iz pocetka od trece lige, nego da se ovako mucimo.

avatar
savo ODJEBI!
Thursday, 10.12.2015
16:08

cao nema vise!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 10.12.2015
12:08

Grofe ostani da dominiramo. Srbija ceka Ligu Sampiona.

avatar
micasso
Thursday, 10.12.2015
09:40

Iz slicnih razloga je napustio Buducnost prije par godina na polusezoni, a bio je ubjedljivo prvi na tabeli....

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 10.12.2015
01:21

'Ekipa koja je krenula 10. juna nema veze sa ovom ekipom. Iz meča sa Kairatom trenutno je samo Savo Pavićević u timu. Stvari su se drastično promenile nabolje'', podseća Božović.

avatar
Lapcek mejonezo
Thursday, 10.12.2015
00:26

Cudo bozije...onako im dao neko lovu da promene 11 igraca!?A nemaju za kafu!????

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 10.12.2015
00:04

Komšije, kunem vam se da u mojim rečima nema trunke zlobe, već prosta logika - kako da ne budeš u minusu kad uz dug od 20 i kusur miliona evra dovedeš 15 novihi igrača? Tu se nešto sa razumom ne poklapa.