Grof ispunjava želje, Srki Plavšić ponovo u timu! Ali, šta je sa Vijerom?

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.07.2016.
15:11
Izvor: Beta

Biće nekoliko promena u sastavu Crvene zvezde u odnosu na meč protiv Ludogoreca. Priliku će, kako je rekao Božović, dobiti i ''ljubimci javnosti''.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegova ekipa trenutno razmišlja samo o predstojećoj utakmici sa Metalcem, ne i o revanšu sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crveno-beli sutra dočekuju Metalac u drugom kolu Super lige Srbije. Utakmica je na programu od 20.00.

"Teška utakmica je pred nama, iskustvo iz prošle sezone kada smo na Marakani jedva savladali Metalac golom u 80. minutu govori u prilog tome. Verovatno će slično biti i sutra.

Ekipa im je dosta izmenjena, pobedili su Borac u prvom kolu i napravili dobru atmosferu u timu... Bez namere da ikog uvredim Zvezda na Marakani uvek zavisi od sebe. Razmišljamo samo o svojoj igri i nadam se da ćemo sutra da uspemo da osvojimo tri boda"
,
rekao je Božović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda u duel s Metalcem ulazi posle remija sa Ludogorecom (2:2) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš se igra u utorak u Beogradu.

"Objektivno verovatno je svima još u glavi utakmica protiv Ludogoreca, ali treba što pre da je zaboravimo. Teško je pripremati ekipu u jednoj nedelji i za domaće prvenstvo i za evropske utakmice, ali moramo da se navikavamo. Najvažnije nam je da pobedimo Metalac. Već se piše o protivniku u četvrtom kolu, a još ni treće nismo prošli", rekao je Božović.  

Božović je najavio da će za sutrašnji meč promeniti sastav u odnosu na meč u Razgradu.

"Promenićemo ekipu u odnosu na Ludogorec, zavisiće od toga ko se kako oseća. Nismo razmišljali da odložimo utakmicu, moramo da se navikavamo na ovakav tempo. Imamo više od 20 igrača koje smo doveli zato što smo se nadali da ćemo doći u situaciju da igramo na tri fronta",
rekao je Božović.

"Sutra će na terenu biti ljubimci javnosti, Plavšić i Petković, pošto se stalno pominje zašto ih nema. Svi su igrači Crvene zvezde, igraju oni za koje se ja opredelim. Trudim se da budem pošten jer onaj ko igra i trenira kako treba uvek će imati mesto", dodao je trener Zvezde.

On je naveo da Ugo Vijera nije u formi u kakvoj je bio kad je došao u Zvezdu.

"Možda se oseća zapostavljeno, ali takav je sport. U fudbalu nema minulog rada, svakog zanima samo sledeća utakmica", rekao je Božović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 29.07.2016
10:00

Što se tiče Metalca, ja vas neću gledati ni da platite, jer ovo što Zvezda igra ne liči na igru jedneprofesionalne i takmičarske ekipe. nGrofe, PUSTI PRIČU. TI SI ODGOVORAN ZA IGRU I REZULTAT. Dosta tvojih priča vređa zdrav razum. nnNADMUDRIO SI TRENERA LUDOGORECA kroz sastav ekipe (Katai umesto Vieire) i čuvanjem rezultata uvođenjem Sikimića, tako da si im odbranu zakovao za njihovih šesnaest. nnMolim te kao čoveka, ako si čovek sa ljudskim i profsionalnim integritetom, radi nešto na terenu DA SE VIDI RUKA TRENERA. A tu pre svega mislim na IGRU (lopta napred a ne umazad, igrači iza lopte, ubrzanje, najbolja rešenja, tačni pasovi i dr.) i na ODBRANU. Prvo radi ČEONI NAPAD kao osnovni tehničko-taktičko sredstvo odbrane a ne da ti igrači ispadaju iz igre kao babe, MARKACIJA i KONTROLA ČOVEKA I PROSTORA, KOREKCIJA. nŠto se tiče revanša sa Ludogorecom, reći ću ti da razmišljam o tome da igraš u sistemu 4-5-1 (Cvetković, Ibranjez, Fibel, Rendulić-Le Talek, LUKOVIĆ, Donald-Mouče, PLAVŠIĆ-Katai.nSREĆNO! SREĆNO! SREĆNO!

avatar
GlasRazuma
Friday, 29.07.2016
14:00

Ja sam rekao da grof nije uradio nista sto se tice igre,od kako je dosao u klub. Zvezda nema igru,nema nista.....to je divlji fudbal... Te rezultate koje je napravio,napravio ih je iskljucivo na kvalitet ekipe koju vodi a ne na neki svoj rad,taktiku i ostalo....Prosinecki je imao duplo,ali duplo losiju ekipu i uspeo je da uspostavi svoj sistem...igra sa sto manje dodira,igra kratkih pasova,dominacija u posedu lopte... videlo se njegova vizija na terenu !!!! E to radi trener !!! Sta vi vidite u Grofovoj igri ja ne razumem....

avatar
Don Silvio
Thursday, 28.07.2016
22:57

Trebali su naci dobru zamenu za huga koju sad nemamo, a nepotrebno smo nagomilali krila gdje smo vec imali kvalitetne igrace

avatar
GlasRazuma
Thursday, 28.07.2016
21:07

Nisam simpatizer Grofa Bozovica i licno mislim da je on covek koji u zvezdi radi na foru,prica nam price.... Ovo sto je do sada vidjeno je katastofalno lose....ne licimo na iole ozbiljniju ekipu...rezultat iz Razgrada je malo prikrio katastrofalnu igru!!! Grof je dobio daleko najbolju ekipu jos od ekipe Zigica i Pantelica....tako da ako sa ovom ekipom ne moze da obezbedi evropu treba sam da se spakuje a ne da nam prica kako nije nista obecao.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.07.2016
21:55

Katastrofalna igra, a bilo je +32. O čemu ti pričaš bre.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.07.2016
22:37

Moja priča je bazirana na nekim Grofovim rezultatima, a tvoja na praznom vazdušnom prostoru. Izvini sad ću da napustim ovu diskusiju tako da znaš kakav god odgovor da daš da ti neću posvetiti vreme i nastaviti diskusiju. Pozdrav.

avatar
GlasRazuma
Thursday, 28.07.2016
22:02

Pricam o tome da u ovoj ligi ja i ti mozemo da vodimo zvezdu i napravimo +32 pored onakvog partizana. To sto je bila tolika razlika nema nikakve veze sa igrom....razmisli malo pre nego sto bilo sta kazes.

avatar
Marija Maja Pajic
Thursday, 28.07.2016
20:33

Da nije bilo uga zvezda ne bi osvojila titulu i ne bi igrala kvalifikacije za ligu šampiona

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.07.2016
22:05

Mnogo je ljigav čovek i stvara lošu atmosferu u timu. Treba ga poslati malo u Sopot da shvati da u Zvezdi ni jedan igrač ne može da bude iznad kluba.

avatar
Marija Maja Pajic
Thursday, 28.07.2016
20:19

Kako očekuje da se ugo vrati u forumu ako ne igra nije mi jasno

avatar
chaki
Thursday, 28.07.2016
17:54

Samo da ne stavlja panja Sikimica,neka stavi pre u napad Ilica ili Vucicevica...

avatar
Casus Luciferi 60:12
Thursday, 28.07.2016
16:08

od tog uge pokusavaju da naprave lamina dijaru. brate al vas je taj terorisao! rekao sam ja da taj nece jos dugo.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 28.07.2016
17:00

3 gola u 2 tekme hehe protiv vas

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 28.07.2016
19:05

Заглебије.

avatar
Casus Luciferi 60:12
Thursday, 28.07.2016
18:31

dijara ubica jos uvek ga sever pamti

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.07.2016
16:03

Grof za sve sisteme protivničkog tima prave igrače ima i uvek daje šansu svima, a koliko ko vredi dokazivanje je na njima.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 28.07.2016
15:31

Svaka cast na odluci. Plavsic i Petkovic zasluzuju sansu pogorovo ovaj prvi. Vijeira je igrao slabo poslednje 2 utakmice. Nema to nikakve veze sa formom vec sa zeljom , kao da je u mislima vec u Francuskoj , nema presinga na zadnju linu , pada na svaki kontakt , pokusava da uputi tek poneki sut zbog statistike i tako. Ni traga od onog momka koji je resetao cele sezone. Nadam se da je shvatio da kod ovog trenera nema zagarantovanog mest ni za koga pa ocekujem da makar iz inata odigra vrhunski protiv Ludogoreca. Po mom misljenju i Luco bi mogao na hladjenje , suska se da je povredjen ali protiv Bugara je bio neprimetan u napadu a opet je ispadao u odbrani pa bi mogao da bude zamenjen barem za Metalac , najbolje onim Milosevicem mada bi mogao tu i Ristic da se snadje.