Grof i Petrić - Džentlmenski gestovi tokom razgovora sa Jovanom

Autor: Beta Beta
nedelja 16.10.2016.
17:59
Izvor: Sportske.net, Beta

Zvezdin trener već je iskusan u ovakvim situacijama sa držanjem kišobrana tokom intervjua sa novinarkom ''Arene Sport'' Jovanom Guzijan, sada je tu priliku dobio i trener Čukaričkog Gordan Petrić.

Screenshot: Arena Sport
Screenshot: Arena Sport

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se plašio i poraza tokom današnje utakmice sa Čukaričkim, ali da je najvažnije da su njegovi fudbaleri pobedili.

Zvezda je na svom stadionu uz mnogo problema pobedila Čukarički sa 3:1, tako da će i posle 12. kola ostati lider na tabeli Super lige s 31 bodom.

"Bili smo blizu da ne pobedimo, čak sam se plašio i da ne izgubimo jer obično protivnik kažnjava kada promašujete. Najvažnije je da smo osvojili tri boda", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Božović je kazao da utakmice koje dolaze posle reprezentativne pauze "uvek padaju dosta teško" i istakao da je današnji meč "bio mnogo brži od nivoa ove lige".

Upitan da li će kritikovati svoje igrače zbog velikog broja propuštenih izglednih šansi nakon vodećeg gola, Božović je rekao da su svi oni imali najbolje namere i uradili najbolje što je moglo.

"Da ih kritikujem što na svakoj utakmici dajemo po tri-četiri gola? Uopšte nemam nameru", odgovorio je trener Zvezde.

On je naveo da je Čukarički "60-ak minuta izvanredno parirao", da njegova ekipa u tom periodu nije imala izgledne šanse, a da je fenomenalnim golom Lukasa Pjasentina kažnjena za promašaje.

Kada je reč o Ugu Vijeiri, koji je ušao u igru tek u 85. minutu, Božović je rekao da portugalski napadač 10 dana nije trenirao i da ga je bilo "strah" da ga pusti više da igra.

Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je da je Zvezda pokazala da ima talentovanu, takmičarsku ekipu.

"Zvezda ima talentovanu ekipu, koja zna da se takmiči. Imali smo svoj plan, koji smo uspeli da realizujemo, a to je da napravimo balans na sreidni terena, gde mislim da su najjači. Golovi su padali iz individualnih grešaka", rekao je Petrić.

Petrić je naveo da ga raduje pomak u igri njegovih fudbalera, ali ne i način na koji primaju golove.

"Raduje me to da se vidi pomak kod igrača Čukaričkog. Ne raduje me to što primamo golove one koje ne bismo smeli da pitamo. Još nismo postali takmičarska ekipa", kazao je trener kluba sa Banovog brda.

Zvezda će u sledećem kolu gostovati Spartaku u Subotici, dok će Čukarički na Banovom brdu dočekati ekipu Metalca.

U prilogu možete videti i pomenute džentlmenske gestove Božovića i Petrića.

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 16.10.2016
20:45
avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 16.10.2016
19:25

Шмекери, а Гроф највећи.

avatar
Jürgen Klopp
Sunday, 16.10.2016
19:00

Sto forsirate ovu Jovanu ovoliko? Ne samo vi, nego i ostali portali... Nista nemam protiv devojke, ali ima je u medijima malo manje od Vučića...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
15:37

Brate, bolje i ona nego politicari, sta ti to smeta?