Grof čeka lepe vesti - Ko danas dolazi u Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.08.2015.
10:23
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je ovog leta već dovela veliki broj igrača, ali se i poslednjeg dana prelaznog roka očekuje dosta aktivnosti, pre svega po pitanju pojačanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kada je u pitanju prelazni rok, ovog leta je Crvena zvezda možda i nadmašila očekivanja svojih navijača.

Veliki broj novih igrača je stigao na Marakanu, pa je prošlosezonski sastav sada prilično ojačan, što se uostalom i vidi po stanju na tabeli Superlige i sve boljim rezultatima ekipe Miodraga Božovića.

Ipak, i pored svega toga, iskusni strateg crveno-belih je i juče, posle pobede u Lučanima protiv Mladosti, potvrdio da do kraja prelaznog troka, dakle danas, očekuje realizaciju još nekih transfera.

''Ne znam šta će biti sa pojačanjima. Očekujem da ćemo se pojačati poslednjeg dana prelaznog roka'', izjavio je Božović.

Ono što se već danima spekuliše u medijima na tu temu, jeste da bi danas na Marakani trebalo da bude predstavljen Slavoljub Srnić, koji nije uspeo da ostvari transfer u inostranstvo, iako se za njegove usluge interesovala Selta.

Prema poslednjim informacijama, dogovor je postignut, a sve je ubrzao i transfer golmana Rajkovića u Makabi, koji odmah treba da isplati obeštećenje od tri miliona evra.

Takođe, osim Srnića, ne bi bilo iznenađenje da Zvezda danas angažuje i novog golmana, koji bi sa Damirom Kahrimanom ozbiljno konkurisao za mesto prvog golmana.

Par imena su se pominjala ovih dana, pre svih Saša Stamenković, koji na Marakani i održava formu u potrazi za novim klubom.

U svakom slučaju, danas sa Marakane treba da bude dosta novosti oko prelaznog roka, jer takođe postoji mogućnost i da pojedini igrači odu na pozajmice.

Budite tu da sva ta dešavanja ispratimo zajedno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 31.08.2015
19:03

Pa znate šta? Zvezda sa ovim rukovodstvom i trenerom bi mogla da pokupuje celu ligu a da onda polako, onako iskustveno, šacometrijski, vrši selekciju jedno tri godine dana...

avatar
MiXPartizan
Monday, 31.08.2015
15:54

Komsije drago mi je da ste se konacno resili dugova pa mozete mirno da dovodite i po 15 igraca za jedan prelazni rok.

avatar
ujka Vanja
Monday, 31.08.2015
15:09

Ovaj hoce jos pojacanja?Doveo 10 igraca,pokvario nam transfer Zdjelara i sad hoce JOS pojacanja?E grofe oprosti se od Srnica,pozvacu ljude iz Humske da im kazem da salju ponudu za Srnica.Jos nismo zaboravili slucajeve Brandao,i Marko Petkovic!!!!

avatar
mafijaška pudla
Monday, 31.08.2015
14:51

Grof od Mojkovac, trener koji nema osvojen trofej za 16 god karijere ima platu u 700 000 godisnje i to od kluba koji duguje 52 000 000 i ne igra Evropu.

avatar
Skauzelija 86
Monday, 31.08.2015
12:44

Srnić bi bio odlično pojačanje, a što se tiče Stamenog bilo bi dobro da dodje, ali da ne ide Kahriman, nego da se njih dvojica bore za mesto. Inače, smatram da je Kahriman dosta bolji golman.

avatar
ruud gullit
Monday, 31.08.2015
12:13

Ako recimo prvi tim bude Kahriman, Petkovic, Pavicevic, Lukovic, Ibanjez, Donald, Grujic, Katai, Srnic, Vered, Vieira suse se Jovanovic, Rendulic, Mbodj, Andjelkovic, Cvetkovic, Kovacevic, Ristic, Stojanovic, Gavric, Matos, Plavsic, Orlandic, Sikimic, Jovic i sigurno sam jos nekog ispustio. To po meni nije domacinsko poslovanje, moralo se i mora se naci resenje za igrace na koje se ne racuna. Ne mozemo samo mi imati toliko fudbalera. Ristic bi morao da igra, Jovic i Jovanovic takodje.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 31.08.2015
11:36

Zašto bi angažovali Stamenkovića kad imate sasvim solidnog Kahrimana i Trkulju, što bi dovodili Srnića kad imate Donalda, Kataija, Stojanovića, Ristića, Matosa i ne znam ni sam koga sve još

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 31.08.2015
11:19

Partizan je do sada doveo (ili pozajmio) sest igraca (Fabrisio, Jevtovic, Trujic, Kosovic, Oumaru, Bozinov), a planiramo jos trojicu, eventualno cetvoricu (Lekovic, Zdjelar, Devic i neki stoper). Sa druge strane (Brda), komsinici ce ovo biti jedanaesti i dvanaesti igrac ovoga leta, odnosno, deseti i jedanaesti ako ne (u)racunamo Kataia koji je vec bio u klubu...

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 31.08.2015
10:58

Vrati se Stameni!!!

avatar
Bata
Monday, 31.08.2015
10:42

Dokle više?Treba to i platiti,Ovako će uništiti klub da bi ga neko kupiuo za dinar ili euro.Zar je to cilj gomilanja igrača?

avatar
gosfkcz
Monday, 31.08.2015
10:27

Ma Srnic i kraj....Imamo golmane.