''Grobarima'' ledeno oko srca - MINUS 12!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.10.2015.
20:57
Izvor: Sportske.net

Partizan nastavio da igra po principu toplo-hladno. Novo razočarenje u Superligi, Čukarički odneo sva tri boda iz Humske! Crno-beli nisu iskoristili dva penala, ni igrača više u poslednjih 15 minuta!

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Samo dan posle veličanstvene proslave 70 godina kluba, fudbaleri Partizana doživeli su novi bolni šamar u Superligi.

Nadali su se u Partizanu da bi pobeda nad Voždovcem mogla da bude prekretnica za početak serije pobeda u domaćem šampionatu, ali umesto toga, fudbaleri aktuelnog šampiona su svojim navijačima priredili novo razočarenje.

U derbiju 12. kola, Partizan je večeras na svom terenu poražen od Čukaričkog sa 1-0, iako je imao i dva jedanaesterca u svoju korist, ali i igrača više u poslednjih petnaestak minuta igre.

Partizan je tokom prvog poluvremena imao prividnu inicijativu, ali bez prave prilike pred golom ''Brđana''.

Na drugoj strani, gosti mnogo konkretniji, golu crno-belih pretili su Srnić, pa Bojić, imali su odlične prilike, ali ono što nije uspelo njima, jeste Lukasu Pjasentinu u 35. minutu.

Štoper Čukaričkog je u 13. minutu zamenio povređenog Lija Adija, a dvadesetak minuta kasnije je fenomenalno izveo slobodan udarac sa tridesetak metara i poslao projektil u mrežu Živka Živkovića - 0:1.

Do kraja prvog poluvremena se ništa nije promenilo, Partizan nije uspeo da ugrozi gol gostiju koji su usšešno sačuvali vođstvo.

A onda, mnogo više uzbuđenja u drugih 45 minuta. Partizan je u nastavak meča ušao sa Šaponjićem i Grbićem umesto Božinova i Trujića i tek što je počelo drugo poluvreme, Šaponjić je iznudio jedanaesterac!

Međutim, Grbić sa bele tačke šalje loptu preko gola!

Zatim su gosti propuštali nove prilike, pre svih Staniša Mandić u 67. minutu, ili Boljević dva minuta kasnije, da bi u 72. minutu Milorad Mažić pokazao drugi žuti karton Tijagu zbog simuliranja jedanaesterca.

Sedam minuta kasnije, novi penal za Partizan, ponovo ga je iznudio Šaponjić, a ovoga puta ni Stefan Babović nije bio precizan. Lopta ponovo odlazi preko gola!

Do kraja, crno-beli ne uspevaju da urade ništa više, pa posle 12 odigranih kola Partizan za vodećom Crvenom zvezdom zaostaje isto toliko bodova - ''Minus 12'' u Humskoj pred prvenstvenu pauzu!

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić, Lukić (Golubović od 85.)  , Brašanac, Babović, Trujić (Grbić od 46.), Stevanović, Božinov (Šaponjić od 46.).


Čukarički: Stevanović, Stojković, Boljević, Ostojić, Adi (Pjasentin od 13.), Srnić, Janković, Jovanović, Mandić,  Tijago, Bojić.

tabela 12 kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak