"Grobari" zadovoljni zalaganjem, nezadovoljni učinkom veziste koji je potpuno podbacio! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.07.2017.
22:52
Izvor: Sportske.net

"Grobari" su svesni činjenice da će Partizan veoma teško do plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je večeras poražen od Olimpijakosa, ekipa iz Pireja je iskoristila greške crno-belih i tako došla nadomak plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Oli je slavio sa 3:1, ali je Partizan odigrao solidnu utakmicu, imajući u vidu stvorene šanse. Ipak, šanse se ne broje, broje se golovi.

Evo nekih reakcija nakon meča, reklo bi se da su navijači ljuti na sudije, ali i na Evertona koji nije večeras odigrao na najvišem nivou.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mercedes
Wednesday, 26.07.2017
09:31

Bitno je da Djukic kaze: Mi smo Partizan!

avatar
indija durot
Wednesday, 26.07.2017
07:50

Everton u paadu forme,mozda se i njemu ide..

avatar
paok
Wednesday, 26.07.2017
06:29

Ljudi budite realni, ne treba kriviti nikoga, jednostavno su bolji. To je ekipa koja konstantno igra Evropu. Mi i Zvezda kada spojimo 5-6 godina zaredom u Evropi onda moze da se prica da smo postali ozbiljni. Znalo se i pre pocetka da su dosta bolji, i da je bio Suma i recimo jos neko pojacanje nista se ne bi promenilo.

avatar
Black&White
Tuesday, 25.07.2017
23:43

Sve u svemu,koliko para-toliko muzike ...

avatar
Strahinja
Tuesday, 25.07.2017
23:14

Pre svega jako losa igra Partizana. Osim Tavambe ni jedan igrac nije dorastao fizickoj spremi igracima Olimpijakosa. Srednji red nije postojao osim Tavambe koji je kao sidras okrenut ledjima prema protivnickom golu dobijao loptu u noge i delio na stranu. Takodje ta navodno bolja igra Partizana sto je komentator konstantno ponavljao ( takodje nesto lose sto se desilo veceras je njegovo komentarisanje meča) se nigde nije videla. A tek Leonardo... Ne treba trisiti reci?! Kao vazduh koji je on trosio na terenu...

avatar
paok
Wednesday, 26.07.2017
06:26

Ne znam jesi li ocekivao da sam pobedi Olimijakos. Vecina napada u drugom poluvremenu je isla preko Jankovica. Za mene nije iznenadjenje pobeda Olimpijakosa, jednostavno bolja i brza ekipa. Nasa realnost Liga Evrope uz srecu na zrebu. Mi i da smo doveli jos dva dobra igraca tesko bi prosli dalje, ustvari skoro ne moguce.

avatar
realan88
Wednesday, 26.07.2017
08:29

svaka cast...samo jedno mi nije jasno za sta su dali tolike pare za sumu,kad nemoze sad da igra a kad ce kad ispadnu pa protiv macve

avatar
Maximovic
Tuesday, 25.07.2017
23:10

Kod prvog gola jeste krivica Evertona ali isto tako i cele zadnje linije koja nije uspela da makar izmarkira ili zasmeta Benu. Kod drugog gola najveci krivci Durdjevic i Leonardo. Durdjevic koj krece na loptu pa zastaje pa se onda jos razmislja a Leo koj gleda protivnickog igraca i nepokusava da mu zasmeta sto je ovaj iskoristio i poslao loptu ka senestercu gde je opet Ben sam celu nasu odbranu izveslao. O trecem necu ni da pricam kad su bekovi bili blizi golu od centralnih.

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 25.07.2017
23:05

Tesko ce nasi igraci da shvate sta je evropski fudbal.Ako ovako budemo trosili energiju na nekonkretne akcije,bunili se protiv odluka sudija,ako ne igramo snazno u duelima nego padamo na svaki dodir,ako ne shvatimo da 90 minuta moramo igrati odbranu bez greske,necemo videti ni Ligu Evrope.Kosovica pojela trema,Ostojic kriv za drugi i treci gol,Everton nikad losiji,Leo odsutan,veza nije postojala,samo je Jankovic pokusavao.Tako je kad igraju evropski timovi sa pedigreom protiv nasih.Taman koliko treba

avatar
Zoran Vukic
Tuesday, 25.07.2017
23:01

podbacili igraci koji dosad bili prmer za igru veceras ocaj Dukic los taktcar i pored nasih gresaka skupo placene

avatar
Zmaj sa Juga
Tuesday, 25.07.2017
23:01

Miletic definitivno nije za evropu kao ni kosovic, previse grese i meki u duelima, prvi samo gresi a drugi kao dete u duelima.