''Grobari za titulu'' - Danko Lazović: ''Oduzmite im SVE!'' Oglasili se i Brašanac, Džigi, Škuletić

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2017.
15:25
Izvor: Sportske.net

Sve veći broj bivših igrača Partizana oglašava se danas uoči gostovanja crno-belih u Nišu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ranije danas preneli smo da su video poruke podrške ekipi Marka Nikolića danas poslali Branko Ilić, Petar Grbić i Saša Lukić, a nedugo zatim oglasila su se još četvorica bivših asova crno-belih - Danko Lazović, Petar Škuletić, Darko Brašanac i Nikola Ninković.

Utisak je da je aktuelni napadač mađarskog Videotona imao najupečatljiviju poruku sa Sašu Ilića i drugove.

Danko Lazović: ''Kada ste mogli devet meseci, možete i ovih 90 minuta. Da ne date nikom ništa, a da im oduzmete sve! (uz stisnutu pesnicu) Jer samo tako se igra za Partizan, samo tako se postaje šampion. Srećno danas, i napred Partizan''.

Petar Škuletić: ''Ćao momci. Danas su svi kojima je crno-bela boja u srcu uz vas. Igrajte kao do sada i sledeće nedelje zajedno slavimo titulu. Pozdrav i srećno''.

Darko Brašanac: ''Momci, želim vam puno sreće večeras. Ostalo je još tako malo, par koraka do cilja, do duple krune. Znamo da možete, da ćete dati sve od sebe, a vi znajte da imate svu našu podršku. Svi u Niš večeras, napred Partizan i vidimo se na proslavi duple krune''.

Nikola Ninković: ''Momci, ove sezone ste pokazali da ništa u životu i fudbalu nije nemoguće. Pokazali ste da je Partizan najjači onda kad je najteže. Ostalo je još samo malo. Zato večeras jače nego ikad. Ja sam uz vas i želim vam puno sreće. Napred Partizan!''
--
-- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMI PROTIV SVIH
Wednesday, 17.05.2017
16:16

Idemo,samo jako!!!

avatar
ProudKnight
Wednesday, 17.05.2017
15:58

Očekujem saopštenje od Zvezde, pa onda opet od Partizana i tako u krug. Sve ovo treba otjerati u niže rangove i dozvoliti ovim ekipicama poput Čukaričkog, da igraju fudbal, dobiju para od države i odu da nas s ponosom predstavljaju u Evropi! Hajde bre, nije više realno šta se dešava. Meni je muka da pogledam ijednu utakmicu ove sezone. Gledao sam derbi kada je bilo 1-1 i tada sam vidio da je Srpski fudbal i zvanično umro! Al' hajde, nek' je bar pedagog otišao. On je svoje pokazao još u kvalifikacijama za LŠ i LE, ovo sve ostalo je sprdnja. Nikolić je bar nešto uradio u LE, ali sve u svemu, ovo je velika propast i svaka čast ljudima koji prate ovaj fudbal. Ja pročitam neku vijest s vremena na vrijeme i digne mi pritisak. Milion saopštenja, prepucavanja, prepirki, teorija zavjere i sl. Tragikomično je najbolji opis stvari!

avatar
Sixers forever
Wednesday, 17.05.2017
15:44

P A R T I Z A N . . .

avatar
Wednesday, 17.05.2017
15:35

Dobro je da Dzigerica nije opsovao:-D