''Grobari'' više nemaju opravdanja za poluprazne tribine u Humskoj, evo im dodatnog motiva da ih konačno napune

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.04.2017.
12:20
Izvor: Sportske.net

U Partizanu ove sezone mogu da se pohvale dobrim igrama i rezultatima svog tima u domaćem šampionatu, dugom serijom nepobedivosti, ali postoji i nešto što je crno-belima bila bolna rana svih ovih meseci.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Naime, iz Partizana su tokom tekuće sezone u više navrata apelovali na navijače da u većem broju podrže ekipu Marka Nikolića u borbi za duplu krunu, pogotovo kada su u pitanju mečevi protiv manje atraktivnih klubova na stadionu u Humskoj.

Međutim, ako izuzmemo utakmicu protiv Crvene zvezde, ekipa Partizana ne može da se pohvali podrškom velikog broja navijača na svom terenu.

Jedan deo njih je dugo bio nezadovoljan radom aktuelne uprave, zatim ranom eliminacijom sa evropske scene, ali posle jučerašnje pobede u 154. večitom derbiju na ''Rajku Mitiću'' i anuliranja Zvezdine prednosti na superligaškoj tabeli, utisak je da ''Grobari'' u ovom trenutku više ne mogu da nađu prave razloge za izostajanje sa tribina stadiona u Humskoj. Pogotovo ako žele da svoj tim na leto gledaju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

A ako im jučerašnja utakmica i pobeda od 3:1 nad najvećim rivalom nije dovoljan motiv, u Partizanu su doneli odluku da ulaz na tribine njihovog stadiona u narednoj utakmici protiv Vpjvodine bude - besplatan.

To je danas i potvrđeno na zvaničnom Tviter profilu Partizana, uz podsećanje da se meč sa ''Lalama'' igra u subotu od 17 časova u Humskoj.

Posle svega, biće baš zanimljivo videti da li će poseta u Humskoj konačno biti onakva kakva dolikuje ekipi koja se ove sezone bori za duplu krunu i ima ubedljivo najbolje strelce u Superligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Wednesday, 19.04.2017
12:41

u Zagrebu ili Sidneju bi ih bilo po 10 hiljada lagano...ovako, ovo je zemlja Srbija, navija se i vole srpski klubovi, ovi za sendvic navijaci ni oni vise ne pale

avatar
Petar Petar
Wednesday, 19.04.2017
13:35

Ma opusteno samo, nemoj da mi se nerviras. Peglamo mi i bez navijaca, nikakav problem.

avatar
Me1919
Wednesday, 19.04.2017
15:08

SKD navijaci dolaze na sever :) Kao ima vas 5 miliona a na stadionu sa kupljenim kartama ispod 3000,smesni ste sa tim vise :) Cim se ne dele sendvici,karte,dopune,pasulj i jaffa ,prazni ste :)

avatar
Wednesday, 19.04.2017
12:23

Sto se mene tice, mozemo i svih sest utakmica do kraja da izgubimo u ligi:-D