"Grobari" u šoku - Da li se Leonardo upravo oprostio od Partizana!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
15:22
Izvor: Sportske.net

Manje od 24 časa nakon što se pojavila vest da je Sent Etjen pokazao interesovanje za Partizanovog Brazilca Leonarda, prvotimac kluba iz Humske izazvao je pometnju svojom objavom na "Instagramu".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je francuski Sent Etjen zainteresovan za najboljeg strelca Partizana i da bi već u zimskom prelaznom roku Leonardo mogao da napusti Humsku.

Ovakve informacije nisu ništa novo kada stranac za svega nekoliko meseci zablista u domaćem šampionatu, ali jeste ono što je Leonardo tokom popodneva uradio.

Navijači Partizana našli su se u šoku i to zbog objave na "Instagramu" u kojoj se Brazilac praktično oprostio od "Parnog Valjka".

"Sećam se ovog dana, hvala Bogu da sam doneo najbolji izbor što sam došao u ovaj klub koji ima prelepu istoriju kao što je Partizan. Partizan će zauvek ostati u mom životu i u mom srcu. Hvala svima na ljubavi koju ste mi pružali, posebno mislim na navijače kojima dugujem svo poštovanje ovoga sveta. Daćemo sve od sebe na poslednje dve utakmice. Hvala vam za svu ljubav koju ste imali za mene i na ovaj način izražavam sreću i zahvalnost koju delim sa svojom crno-belom porodicom" napisao je Leonardo na "Instagramu".

Leonardo je u jesenjem delu sezone odigrao sedamnaest utakmica u crno-belom dresu i postigao 11 golova zbog čega bi njegov odlazak u zimskom prelaznom roku predstavljao ogroman udarac za tim Marka Nikolića.

Ostaje nam da sačekamo reakciju čelnika Partizana koji bi trebalo da razreše dilemu da li je Leonardov transfer već ugovoren ili Brazilac ostaje u klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komreolne
Friday, 09.12.2016
00:00

Doslo je vreme daj sta das.Ne sastavi jednu sezonu a ode brzom brzinom.Od love nema nista kao po dobrom starom obicaju.Cekam samo trenutak kada ce da stave napokon taj katanac na bliznake pa da otvorim sampanj kad u zemlji cuda nemas ni pravde ni zakona.

avatar
Petar Petar
Thursday, 08.12.2016
19:52

Ha, a vidi like i unlike, vise zaintrigiralo ovo zvezdase nego Grobare. Bolje je da ostane, ali i ako ode, srecan mu put. Da smo znali da pred pocetak sezone uvaljamo i Necu za one pare koje su nudjene bolje bi bilo. Ako ostane i bude nezadovoljan zbog toga to tek nista nece valjati. U svakom slucaju lepo bi bilo da ostane bar do pocetka sledece sezone, ipak je ovo prekratak period i on moze samo bolje od ovog trenutno.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 08.12.2016
23:53

Od onoga sta sam ja gledao on je bukvalno pola Partizanovog tima... Ali ovo kazem mrtav ozbiljan, jedini je koji pravi razliku, bez njega bi i ovako ocajna Zvezda vec imala dvocifrenu razliku odavno...

avatar
Mou Internazionale
Thursday, 08.12.2016
17:52

Ako ides sve najbolje majstore. Hvala ti na svemu!

avatar
Anderton
Thursday, 08.12.2016
17:38

Čekajte ljudi. On ima beše neko suđenje, zgazio je dvoje ljudi, zato je i bio bez ugovora. Ako me pamćenje služi.

avatar
Thursday, 08.12.2016
17:53
avatar
Thursday, 08.12.2016
17:32

Prvo nadam se da neide,a drugo ako ide sigurno mozemo dobiti dobre pare.Bojim se da bi i Lea mogla snaci Hugova sudbina i da bi lako mogli procerdati 3 mozda i 4 mil. evra ako ga neprodamo a sledeca sezona bude losa.Nadam se da majstor ostaje,ali ako ide srecan mu put siguran sam da ce Ilijev dovesti adekvatnu zamenu.Ipak je ljudi ovo nasa realnost,mi smo samo usputna stanica za buduce korake u karijerama!

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 08.12.2016
21:19

Gde si našao da upoređuješ Leonarda sa bilo kojim igračem u našoj ligi, a pogotovo sa igračem zvezde?! Uporedio si i Partizan sa zvezdom. Za mene kao navijača Partizana su ovo najstrašnije uvrede.

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 09.12.2016
18:39

Činjenica je da je kao što je Hugo bio dobar prošle sezone, ove su to Sikimić ili Orlandić, a i Parker da je igrao i on bi bio dobar. Činjenica je da je zvezdi svejedno da li Hugo igra ili ne igra u SL jer joj isto ide isto kao što joj u Evropi isto ne ide uopšte i sa njima i bez njega, e to su činjenice. Što se tiče Leonarda koji je druga dimenzija za Huga isto kao što je Partizan za zvezdu više bi nam doneo da igra do kraja ugovora nego da ga prodamo za pišljivih 3-4M €!

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 09.12.2016
10:05

Tvoj pajtas haha pa ja ne bih izdrzao sve te uvrede

avatar
Friday, 09.12.2016
03:08

Cinjenica da je Ugo prosle godine bio dobar (bolji i od naseg napadaca) je CINJENICA i tacka.A ja ovde nisam uporedjivao dva kluba,nego situacije u kojoj bi Partizan potencijalno mogao dosta da izgubi na jednom majstoru i strasnom igracu, kao sto ce oni izgubiti sada!I Ja ne vidim sta tu ima uvredljivo za bilo koga kada se napise realna situacija?Leo neide nigde i nadam se da ce ostati jos dugo,ali ako se na leto pojavi ponuda od 3 ili 4 mil. decka treba prodati nesmemo gresiti, za nase uslove ovo je ogroman novac i to je cela poenta mog komentara.

avatar
Новица Маршић
Thursday, 08.12.2016
17:28

У уговору има клаузулу да може да оде у случају добре понуде као што је и партизан имао клаузулу да раскине уговор са њим ако нису задовољни.Кад странца хоћете на силу да задржите добијете Уга и Оумаруа

avatar
Toni Kroos
Thursday, 08.12.2016
16:50

Ako vam Leo stvarno odlazi,ne odlazi za manje od 2 miliona! Zasto ja,navijac Zvezde,ovo pisem? Zato sto opet moze da se desi ono sto se i vama i nama desava u poslednjih 10ak godina a to je da prodajemo igrace za milione,dovedemo neke proseke za sicu a uprava posle dva meseca kuka kako nam preti katanac jer nemamo novca. Za one koji se ne secaju (ili se samo prave),Zvezdi je katanac pretio kada smo ostali bez licence za UEFA takmicenja a Ivica Iliev je pre nesto manje od godinu dana pricao kako Partizanu preti gasenje i bankrot zbog toga sto Zivkovic nije hteo da ode na zimu a par meseci pre toga ste prodali Skuletica i dobili velike pare od procenata za Mitrovica! Ne dajte da novac nestane! Ako se te pare ne uloze u fudbal,nema srpskom fudbalu spasa a ni boljitka!

avatar
Thursday, 08.12.2016
16:53

Dva i po miliona, ne dva.

avatar
Thursday, 08.12.2016
16:38

Osim ako ovo nije neki sindrom valerije bozinovske. Hvala na svemu, Leo, i mi mozemo da odgovorimo, a da se ne zna na sta smo tacno mislili! :-D:-D

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 08.12.2016
16:36

Ne znam kako na osnovu objave zaključiste da ide.. čovek priča o dve poslednje utakmice u polusezoni, ne u njegovom mandatu u Partizanu. Elem, i sve da ide nisam u šoku. Odličan je igrač, to stoji, ali moji ljubimci su Kleo, Dijara, Moreira, Žuka..

avatar
Dado35
Thursday, 08.12.2016
16:48

Ma neide čovek to i ja kažem.Al novinari ko novinari samo,da se piše

avatar
Dado35
Thursday, 08.12.2016
18:32

Pa normalno...posto ja nisam klinac kao ti i tebi sličnim.Ja imam pouzdane info iz kluba....al ti si zadnji,da ti pišem kako i šta.Srečno na menjanju nika i kucanju po tasteru to je za tebe i tvoj nivo

avatar
Treš retardizam
Thursday, 08.12.2016
17:34
avatar
Treš retardizam
Thursday, 08.12.2016
17:15

Ako ti kazes onda dobro..