Grobari, strpite se, trener u sredu!

Autor: Beta Beta
utorak 02.08.2016.
16:38
Izvor: Beta

Iliev postavio krajnji rok, odluka sutra!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Zasedala je privremena uprava, koja je zvanično prihvatila ostavku Ivana Tomića. Pričali smo o mnogo imena, a ono što mogu da kažem jeste da smo anaizirali rad i došli do užeg kruga (kandidata). U toku dana ćemo obaviti razgovore sa njima i do kraja dana, najkasnije sutra ujutru znaće se ime trenera", rekao je Iliev novinarima posle sastanka, prenosi portal Mondo.

Iliev nije želeo da saopšti imena kandidata za novog trenera, jer kako je naveo, nije ovlašćen.

"U širem krugu bilo je stranaca, ali nijedan nije u užem krugu. Stav je da stranac u ovom trenutku ne vodi klub. U najužem krugu ima i onih koji nikada nisu vodili Partizan", rekao je Iliev.

On je dodao je da će razgovori sa kandidatima "početi odmah".

"Potreban nam je trener sa ozbiljnim karakterom, da iz ekipe izvuče maksimum. Prioritet nam je da nadjemo trenera koji je toliko moćan da uhvati igrače za ruku i povede ka cilju, a to su trofeji, naravno, titula. Nemam ovlašćenje da kažem koliko je kandidata. Nema limita u primanjima i dužini ugovora. Limit uvek postoji, ali to su generalno slični ugovori", rekao je Iliev.

Ivan Tomić podneo je ostavku nakon loših rezultata na početku sezone. Partizan je ispao već na početku kvalifikacija za Ligu Evropa, a u Super ligi je odigrao bez golova sa Bačkom, a potom izgubio od Napretka u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IgorRS
Wednesday, 03.08.2016
09:44

Nevjerovatno dokle su doveli Partizan. Postali smo poluamaterski klub, koji ne može da nađe ni jednog ozbiljnog trenera. Nekada je to bila čast i vrhunac karijere, a danas....

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 02.08.2016
19:43

Tumba,Stanoje,ili Djukic bi bilo idealno,ali tesko da ce to biti moguce.

avatar
Tuesday, 02.08.2016
18:04

ZAR OPET TUMBA?!

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 02.08.2016
17:37

Evo i mi smo strpljivi,verujem da su i lopatari....da vidimo to cudo nevidjeno. Ako uspete da dovdete ozbiljno trenersko ime sa reputacijom,skidam kapu ali cisto sumnjam da ce neko od renomea prihvatiti rad sa takvom poluuptavom i sa takvim igrackim kadrom. No svakako,sretno u izboru.

avatar
Don.Mile
Tuesday, 02.08.2016
17:31

cekajte ljudi , i kad ste dovodili Tomica govorili ste da dolazi ozbiljan strucnjak , bla bla bla , koji ce da donosi trofeje , bla bla bla , pa evo dokle smo stigli ... sto lepo niste rekli dovodimo kilavu neznalicu koji nikad nigde nije bio trener pa je dosao da se uci na Partizanu ? ... a da , naravano , ne smete to da kazete ... ali kako sad da verujemo da ce doci strucnjak kad ste i za Tomica pricali isto ?

avatar
Tuesday, 02.08.2016
17:25

Limit uvek postoji, ali (vazno je da) nema limita. Znas sta, treba nam i novi sportski direktor, neka dovedu Zahovica i jednog trenera da oni saradjuju!

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 02.08.2016
17:12

Od svih realnih opcija jedino je Nikolić dobar trener, a što duže čekate manje vremena treneru da pripremi ekipu za sledeću utakmicu. Prosto nema šta da se razmišlja i vaga - Nikolić ili niko!

avatar
Paul George
Tuesday, 02.08.2016
17:10

Ivice odlazi!Jednako si kriv kao Tomic,on je ispao covek dao ostavku,budi i ti!Ivice odlazi!

avatar
Milan Petrovic1
Tuesday, 02.08.2016
16:54

Veliki klubovi obavljaju razgovore sa trenerima po nekoliko meseci, a vi 2 dana. Pa sta ste analizirali za 2 dana, kakav uzi krug, kad niko ko vredi nece da bude trener. Sad zamislite da Mancester vrati van Gala posle godinu dana? Posto se prica da ce Marko Nikolic da bude

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 02.08.2016
16:48

Znaci privremena uprava trazi dugorocno resenje u vidu mocnog trenera kojem ce osnovni i jedini cilj biti osvajanje titule... Ali sta ako se promeni uprava ili ne osvoji titula, da li onda resenje postaje kratkorocno?