''Grobari'', strpite se, Božinov nije ni Mesi, ni Ronaldo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.09.2015.
23:11
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dok navijači Partizana iz meča u meč očekuju golgetersku ''eksploziju'' iskusnog Bugarina, on i dalje poziva na - strpljenje.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Pitanje je samo koliko dugo će navijači Partizana morati da čekaju da Valeri Božinov ''proradi'', s obrzirom da je prva trećina sezone već prošla i da Partizan na domaćoj sceni ima prilično veliki zaostatak u odnosu na Crvenu zvezdu.

Nova prilika da Božinov upiše svoj evropski prvenac u dresu Partizana biće sutra od 19 časova protiv Augsburga, a iskusni napadač veruje da će mu biti lakše nego protiv superligaških ekipa koje ''parkiraju autobus'' ispred svog gola.

''Ne brinem uopšte kako ćemo se snaći. U Evropi igraš sa ekipama koje igraju fudbal, a kad se ne parkira autobus može da se igra. Partizan uvek i u svakoj situaciji mora da traži pobedu tako će biti i u Nemačkoj'',
izjavio je Božinov, a prenose ''Novosti''.

Bugarin je svestan da može i mora bolje, međutim on smatra i da su neka očekivanja od njega ipak nerealna.

''Nije realno očekivati da dam dva-tri gola. Normalno je da svi viču 'ajde Božinov', ali Božinov nije ni Mesi, ni Ronaldo. Mi smo ekipa, tu smo da pomažemo jedni drugima i da Partizan ima rezultat. Potrebno je strpljenje i ja uveravam da će doći sve na svoje mesto'', zaključio je Božinov.

On je u dosadašnjih 11 superligaških kola postigao pet pogodaka, ali na evro-sceni nikako da se upiše u strelce. Da li je konačno došlo vreme da se i ta barijera probije?

Utakmica drugog kola Lige Evrope između Augsburga i Partizana igra se sutra od 19 časova, a kako smo izvestili ranije, zbog gužve u saobraćaju prouzrokovane ''Oktoberfestom'', crno-beli večeras nisu ni trenirali, niti imali predviđenu konferenciju za medije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Thursday, 01.10.2015
15:00
avatar
РЕВОЛТ
Thursday, 01.10.2015
17:23

Svalerij, S-Valeri-J LOL

avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 01.10.2015
12:05

Kakvu jos smejuriju necemo cuti iz ovog kluba.

avatar
Vladanton
Thursday, 01.10.2015
12:50

... dosta smo slusali smejurije iz onog drugog polukluba... ali ni tamo se smejurije nisu zavrsile, tek ce ih jos biti...

avatar
Marko
Thursday, 01.10.2015
17:20

Vi ste najveca smejurija, ne u Srbiji nego u Evropi. Samo izdajete neka saopstenja, 90 posto utakmica vam je montirano, svake godine dovoditi 15-20 igraca, navijaci vam vode klub, ne placate nista nikome, drzava vas izdrzava, u Evro kupovima svake godine brukanje od nekih anonimusa, falsifikujete, namestate, muckate i sve vam dozvoljavaju, a ovamo napadate Partizan. Lepo veceras ohladite pivo, odgledajte utakmicu dve evropske ekipe, pa neka mi pobedili ili izgubili za vas smo gospoda.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 01.10.2015
14:42

Ako mislis na KK partizan u pravu si jer ima jos da se smejemo i njihovim smejurijama.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 01.10.2015
10:01

Ovo je za sad TOP smejurija novog rukovodstva partizana.

avatar
РЕВОЛТ
Thursday, 01.10.2015
08:05

Nisi ti ni M od Mesi, a ni Ro od Ronalda...

avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 01.10.2015
07:31

Dugo nisam procitao jednu ovakvu smejuriju.

avatar
Liverpool_Zvezda
Wednesday, 30.09.2015
23:23

Nije on ni prosečan igrač, samo ga vi medijski forsirate pa ispada nešto! Žao mi je malog Šaponjića koji je talenat i lepo napreduje i Trujića koji je dobar igrač. Zbog ovog balvana su izgubili mnogo bodova i zato su u takvoj situaciji kakvoj jesu. Nije problem kada odbrana primi gol ako napad postigne 2, a to je sa ovim čunjem u napadu nemoguće.

avatar
Vladanton
Thursday, 01.10.2015
12:48

pa nije napad jedan igrac... problem ovog momka je sto ne igra na svojoj prirodnoj poziciji... on nije klasican spic i u nijednom klubu nije to igrao... a da nema kvaliteta ne bi bio u svim tim klubovima... ali, nije napad samo on, kao sto ni odbrana nije samo cetiri igraca pozadi... mi tu imamo nekih problema zato sto ekipa nije izbalansirana...

avatar
Liverpool_Zvezda
Thursday, 01.10.2015
14:48

Bio u svim tim klubovima i eto dokle je došao, do naše lige, i ni tu ne zaslužuje da igra.