''Grobari'' slave, neki smatraju da je ovo bilo ''finale pre finala'' (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.05.2017.
20:18
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana odbrojavaju, traže još četiri pobede za ''duplu krunu''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle večerašnjeg trijumfa Partizana nad Vojvodinom u revanšu polufinala Kupa Srbije (1:0) i plasmana u finale, gde će se sastati sa Zvezdom, navijači crno-belih imaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

''Dupla kruna'' je na dohvat ruke, ali je istovremeno i dovoljno daleko, jer je i u Superligi i u Kupu moguć i drugačiji rasplet.

Ipak, ''Grobari'' očekuju sve četiri pobede do kraja sezone, uključujući i finale Kupa, a optimizam im dodatno raste ako se ima u vidu da će crno-beli u narednim mečevima biti pojačani brazilskim tandemom Leonardo - Everton.

-- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Wednesday, 10.05.2017
23:38

Nego sta je, juce 3000 a danas 23000. Toliko o prozivkama da nam niko ne dolazi u Marakana puna do vrha.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
20:23

Danas je suđenje uz par sitnih grešaka (ostaviću dilemu za prvu spornu situaciju u šesnaestercu Vojvodine koju nismo mogli da vidimo na usporenom snimku) bilo 50-50, uz odličan teren i atmosferu i u takvim uslovima dolazi najrealnija slika jačine timova. Mislim da je Partizan pokazao da za njega u Srbiji ne postoji finale, daleko jači od svih ako Sudijska komisija to dozvoli i da apsolutno zaslužuje duplu krunu, a neko naše finale nadam se potražićemo u plej-ofu kvalifikacije za LŠ.

avatar
Wednesday, 10.05.2017
20:22

P.S. Sigurno nije bilo toliko gledalaca, mozda je bilo negde oko 20 hiljada...

avatar
Wednesday, 10.05.2017
20:21

Jeste bilo, ali sve je moguce u jednoj utakmici. Titulu smo vec osvojili, to je odavno apsolvirano, a u finalu Kupa (bi)smo trebali da igramo protiv Mladosti iz Lucana ili Cukarickog, medjutim, Elvis Prisli i Tom Dzouns:-D