''Grobari'', radujte se junu! Biće novih ''transfer bombi''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.03.2016.
20:13
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Par dana posle 150. derbija i debija najvećih zimskih pojačanja u dresu Partizana, sportski direktor Ivica Iliev izrazio veliko zadovoljstvo onim što je urađeno u prelaznom roku, ali tu ne želi da stane!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Bez obzira na poraz Partizana, Ivica Iliev ima dosta razloga za odlično raspoloženje, jer se protiv najvećeg rivala pokazalo da je napravio pravi izbor pojačanja tokom zime, i pored brojnih sumnji na njegove ''bombastične'' najave Gogue, Evertona i ostalih.

''Ja sam dosta euforičan, ali i objektivan i iskren. Mnogo puta koristim prejake reči kada hvalim, ali za naša pojačanja sam bio siguran da će pokazati potencijal. Sada imam čak utisak da su pokazali i više od onoga što sam očekivao.

Bitno je da smo pokazali ozbiljnost kluba, ozbiljnost naše ideje. Imamo vrhunsku akademiju, ali nam nedostaju vrhunski igrači, adekvatni za Partizan, koji prave ozbiljnu razliku na terenu. Da se oseti njegovo prisustvo, da se vidi njegova 'težina'. Svi naši eminentni stručnjaci su bili jednoglasni da ovakva dvojica igrača odavno nisu viđena na ovim prostorima'',
izjavio je Iliev u razgovoru sa Željkom Pantićem za TV Partizan.

Podsećamo, na meti Partizana zimus su bili i Sejduba Suma i napadači Tavamba i Ndlovu, ali igrače njihovog kvaliteta ''Grobari'' će moći da očekuju u letnjem prelaznom roku.

''I oni koje smo želeli da dovedemo su na tom nivou. 'Dominator' Gogua je svoj kvalitet potvrdio u derbiju, u najjačoj utakmici u regionu. I on i Everton su pokazali superiornost.

Prvog dana po okončanju prelaznog roka, mi smo nastavili sa skautingom i ubeđen sam da ćemo u junu dovesti još dvojicu igrača na ovom nivou. Sa njima četvoricom bismo imali ozbiljan kostur tima, igrače uz koje će naša deca da stasavaju.

Zahvaljujući našem treneru, uspeli smo i brže nego što sam očekivao da nametnemo naš stil. Napravio se jedan dobar miks unutar kluba i nadam se da ćemo nastaviti ovim putem'',
dodaje Iliev.

S obzirom na ono što najavljuje, leto će biti veoma zanimljivo u Humskoj što se tiče pojačanja.

''Ne pamtim da se nešto preko noći dešava, moramo imati strpljenja. Ne tražimo godine, ali sam ubeđen da će sve da 'legne' u junu i sada mogu da kažem: 'Grobari, radujte se junu!'

Biće tu još igrača koji će ojačati našu ekipu, govorim o nekih pet-šest imena koji će nas pojačati'',
poručio je Iliev.

Sportski direktor crno-belih je posle svega osetio potrebu da mnogima pojasni koliko zapravo voli Partizan i koliko je velika njegova želha da radi isključivo u interesu kluba.

''Sve sam radio srcem. Ja ne volim, ja obožavam Partizan! Ovim sam pokazao da je dolazak ovde samo zbog Partizana!

Kao dete sam gledao mnogo toga i znam kada se dobro radilo, a kada ne. Sve u životu radim iskreno, bez zadnjih namera. Nisam se vodio time ko je čiji menadžer. Svoj sam, nijednom menadžeru ništa ne dugujem.

Ljudi preko kojih smo doveli ove igrače nikada nisu ni bili u Srbiji. Time sam ponosan. A dovođenjem ove dvojice i još dvojice igrača, ja znam da sam umanjio šansu tamo nekome da zaradi na Partizanu.

Ali, ja sam pošten, ne može niko da me kupi, ja radim onako kako vidim, a navijači neka ocene da li sam dobro video, da li sam pogodio i da li sam, doveo prave igrače za Partizan.

A podršku koju smo dobili od Radne grupe nisam mogao da zamislim. Niko mi se nije mešao u posao. Potpuna autonomija! Kada sam na onoj konferenciji za novinare preuzeo sve na sebe, to je bilo zbog zahvalnosti njima!'',
zaključio je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Klub Paradoksa
Wednesday, 02.03.2016
18:47

Pravi je bombarder ovaj nas Ilijev! :)

avatar
John Yossarian
Wednesday, 02.03.2016
18:37

BOMBA!!! Ilijev na dobrom putu da nagovori Mocu Vukotica da se reaktivira!

avatar
Wednesday, 02.03.2016
10:43

Sve ce leci u julu, ne u junu.

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 02.03.2016
01:00

Smejite svi vi ali ova priča ima po vas tužan kraj! Živi bili pa videli!!!

avatar
adelinovieirinha20
Wednesday, 02.03.2016
00:40

hahahah ibrahimovic je slobodan, ivice bombarduj nas :D

avatar
Ivancz
Tuesday, 01.03.2016
22:20

Vi ste sami sebi zagorčali život sa onim sudskim postupkom protiv Zahavija, i sad taj isti čini sve što je u njegovoj moći da vam propadne svaki potencijalni transfer. To se najbolje videlo ove zime kada ste doveli samo dva igrača, a nije da niste želeli barem još dva.

avatar
PLAYBOY
Tuesday, 01.03.2016
22:15

Ivice nista ti ne verujem , kao i ostali iskreni Grobari...samo sleb covek nije uvideo da smo morali dovesti bar jednog NAPADACA...a ti nisi doveo niti jednog a rasprodao si i ono malo sto smo imali...nema nama napredka dok ne vidimo ledja Vazuri, Vuceli, Nedicu, Ilijevu...sto se Tomica tice mozda mu i treba dati vremena i nekog dobrog pomocnog trenera..

avatar
bobar84c
Tuesday, 01.03.2016
21:46

Trebace vam 11 bombi , neka FK saopstenje sad objavi koliko dugo radnickom nije dosudjen penal protiv njih.

avatar
acab
Tuesday, 01.03.2016
21:45

Axaxaxaxa nemoj brate više bombi molim te eksplodirace nam stadion

avatar
pjer
Tuesday, 01.03.2016
21:34

blago nama. jel to pojacanje damir cakar, mateja i vladimir ivic da uz sasu ilica udjemo u ligu sampiona

avatar
noname
Tuesday, 01.03.2016
21:31

bolje ti je da vise radis , a manje laprdas. ides na zivce sa svojim najavama,a pitas se za transfere koliko i Misa Tumbas!

avatar
El Diablo
Tuesday, 01.03.2016
21:19

Klub ce da procveta i da stane na noge tek kad odu likovi poput Vazure,Nedica (obojice),Vucelica.Ilieva bih ostavio jos neko vreme.

avatar
Krcunijo najboLa si!
Tuesday, 01.03.2016
21:28

nedici prvenstveno ostali su samo poltroni (vucelic) ili nebitni likovi (iliev). nedic i vazura nisu vise zajedno uopste! nedici sa svojim placeno-zvezdaskim delom juga ovo sve i rade!

avatar
Tuesday, 01.03.2016
21:18

Najmanje pet-sest ce nam i trebati...

avatar
Krcunijo najboLa si!
Tuesday, 01.03.2016
21:29

sta sam ti rekao ma kakvi jedno 7-8 za prvi tim samo! sigurni su samo neca everton i gogua!

avatar
Krcunijo najboLa si!
Tuesday, 01.03.2016
22:31

naivno ga je presao srnic mada mozda bude nesto od njega. videcemo.

avatar
Tuesday, 01.03.2016
21:37

Ti meni ili ja tebi Hahaha Nadam se da ce od Bogosavca ipak biti nesto, neka bude da nam trebaju sedmorica, moze kompromis?

avatar
Tuesday, 01.03.2016
21:15

još ugovora za decu iz Teleoptika!!!