''Grobari'', Partizan će vam uzvratiti! U Jagodini...

Autor: Darko Mitrović
subota 25.10.2014.
10:43
Izvor: Sportske.net, Sport

Nažalost, Evropa nam je svima suviše odmakla da bi se tamo očekivali neki značajniji rezultati protiv ekipa poput Bešiktaša, ali zato je tu ''stara, dobra'' Superliga, gde se svi ubedljivi porazi sa evropske scene mogu ublažiti...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šta je tu je, naši najbolji klubovi su i dalje na marginama evropske scene i očigledno je da se više od samog plasmana u Ligu Evrope, jednostavno, ne može.

Partizan je u četvrtak pretrpeo najubedljiviji poraz u klupskoj istoriji u evropskoj sceni, 0-4 na JNA nekad je bilo nezamislivo, danas tako nešto i ne iznenađuje.

Ipak, ono što svi ističu, pa čak i trener Bešiktaša Slaven Bilić, jeste fenomenalna podrška navijača koju su imali beogradski crno-beli. Čak i u trenucima kada je na semaforu stajao pomenuti rezultat, kao i po završetku utakmice.

''Grobari'' su pokazali da, kada hoće, mogu da na najlepši način podrže svoj klub, ne nasedajući čak ni na provokacije gostujućih pristalica. ''Grobari'' su u ovoj utakmicu svima očitali lekciju kako se bodri klub, bez obzira na sve teškoće.

Svesni su toga, naravno, u Partizanu, pa trener Marko Nikolić u izjavi za ''Sport'' uverava da će u predstojećem prvenstvenom susretu u Jagodini njegovi fudbaleri učiniti sve da se pobedom oduže svojim vernim pristalicama na veličanstvenoj podršci.

''Onakvo bodrenje, podrška, ovacije, ispraćaj sa terena - to je nešto neverovatno i za mene gotovo neshvatljivo. Ljudi su ispoštovali naše apele, došli po lošem vremenu da nas podrže i to je za svako poštovanje.

Zato je naša obaveza da zaboravimo Bešiktaš, pobedimo Jagodinu i tako uzvratimo navijačima za sve one lepe trenutke koji su nam priredili u četvrtak uveče. Izgovora ne sme da bude!'',
jasan je Nikolić.

U još jednom osvrtu na meč sa Bešiktašem, Nikolić je naglasio da Turci imaju tim za Ligu šampiona, da su to i pokazali u Humskoj, ali i da su onako ubedljivom porazu doprinbeli i brojni kadrovski problemi koje ove jeseni ima Partizan, poput povreda Brašanca, Vulićevića, Ostojića, Drinčić nije još uvek potpuno oporavljen, a Branko Ilič i Ćirković igraju maksimalnim intenzitetom, iako nisu prošli pripreme letos sa crno-belima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke