''Grobari'', pamet u glavu! Dejo skrenuo pažnju na ''Varvare''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.06.2017.
20:56
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Pre deset godina, baš pod vođstvom Miroslava Đukića, Partizan je diskvalifikovan iz Evrope, iako je na terenu deklasirao ekipu Zrinjskog (6:1 i 5:0). Više nego dovoljna opomena za navijače crno-belih pred dvomeč protiv Budućnosti.

EPA/Estela_Silva
EPA/Estela_Silva

Povezane vesti

Znate već da su i srpski klubovi, ali i naša reprezentacija već dugo pod lupom disciplinskih organa UEFA, a zbog ranijih incidenata i kazni, sada i najmanja greška može skupo da nas košta.

Znaju to, verujemo, i navijači Partizana, koji ne bi smeli da dozvole da nasednu na bilo kakvu vrstu provokacija ako ih bude tokom dvomeča sa ekipom Budućnosti, kako se ne bi ponovio scenario (onaj sa tribina) od pre deceniju protiv Zrinjskog.

Ove teme se dotakao i Dejan Savićević, proslavljeni fudbaler, a sada aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore u izjavi za ''Informer''.

On veruje da će sve proteći bez incidenata, ali je i skrenuo pažnju na ponašanje navijača Budućnosti, popularnih ''Varvara''.

''Jasno mi je otkud tenzije, pošto su navijači Budućnosti malo nezgodni. Sa druge strane, i Partizan ima mnogo navijača u Podgorici, pa otuda i priča oko mogućih nereda. Ipak, verujem da će sve da prođe u redu. Nije prvi put da organizujemo neku veliku utakmicu. Policija ima iskustva sa ovakvim mečevima i očekujem da će se pripremiti kako treba'',
izjavio je Savićević.

Kada je u pitanju odnos snaga Partizana i Budućnosti, popularni Dejo smatra da crno-belima neće biti lako kao što mnogi sada misle, a osvrnuo se i na Zvezdinog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, maltešku Florijanu.

''Ma, proći će Zvezda sigurno ove Maltežane. Tu zaista ne bi trebalo da bude problema. E sad, za dalje, videćemo'', izjavio je Savićević.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke