''Grobari'' oduševili Tavambu, evo kako im je odgovorio

Autor: Darko Mitrović
subota 22.04.2017.
10:26
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Uz dvostrukog strelca Leonarda, i snažni Kamerunac je obeležio protekli 154. večiti derbi. Njegovo zadovoljstvo posle pobede još je veće posle onoga što su mu priredili navijači Partizana.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Leandre Tavamba je svojim golom sredinom drugog poluvremena širom otvorio vrata crno-belima da dođu do pobede nad najvećim rivalom, što je kasnije ''overio'' i Brazilac Leonardo za konačnih 3:1.

Naravno, iste večeri usledilo je veliko slavlje navijača i fudbalera Partizana, a Tavamba je imao zanimljiv susret sa ''Grobarima'' u jednom beogradskom kafiću, gde je fenomenalno dočekan.

''Sa Leom se često družim, pa smo posle meča izašli u jedan kafić, a tamo su me navijači kupili za sva vremena. Pustili su himnu Kameruna kada smo ulazili, čime su pokazali ljudsku veličinu'', istakao je Tavamba u izjavi za ''Alo''.

A koliko su navijači Partizana zavoleli svog ''snagatora'' videlo se i na ''Marakani'' tokom derbija, kada je sa tribina odjekivalo: ''Tavamba, Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja''.

''Ta pesma me je dirnula pravo u srce. Kako pesma, tako i sve poruke navijača, ali i aplauz kada sam izlazio sa terena. Za to se živi! Saigrači su mi preveli reči pesme i mogu samo da budem neizmerno zahvalan. To je dokaz da je Partizan velika porodica'', poručio je Tavamba i dodao da voli muziku i život i da je veseljak po prirodi.

Naravno, nada se da gol u derbiju predstavlja tek početak njegove serije golova u dresu Partizana, ali je oprezan u najavama.

''Ono što ne volim jeste da obećavam unapred. Samo da bog da zdravlje i sve će biti kako bi trebalo da bude, uz malo sreće'', zaključio je kamerunski napadač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Saturday, 22.04.2017
11:57

Tawamba, Tawamba, Tawamba ti ne znaš koliko volim te ja

avatar
Saturday, 22.04.2017
11:52

Šteta što nije bio drugačiji žreb u 1/2 finalu kupa da ti pevamo još dva puta :D

avatar
Saturday, 22.04.2017
10:36