''Grobari'' nepravedni prema novoj upravi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.02.2015.
22:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pažnju svih koji su u subotu u Humskoj gledali utakmicu između Partizana i Voždovca svakako su privukla i gromoglasna skandiranja navijača Partizana protiv novog klupskog rukovodstva na čelu sa Zoranom Popovićem.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Jedan od onih kome se takav stav navijača Partizana nije nimalo dopao jeste i nekadašnji prerdsednik crno-belih Ivan Ćurković.

Svima je jasno da je nezadovoljstvo navijača izazvano prodajom najboljih strelaca iz prvog dela sezone, napadačkog tandema Škuletić-Lazović, ali Ćurković tvrdi da se njihov odlazak neće osetiti na terenu.

Kao potvrdu tog stava, on kao primer navodi subotnju utakmicu sa Voždovcem (3-3), iako Partizan nije osvojio očekivane bodove.

''Videlo se da odlaskom Lazovića i Škuletića Partizan nije oslabljen u napadu. Dao je tri gola, pa je možda veće pitanje zato je primio onakva tri gola. Odbrana je igrala početnički''
, izjavio je Ćurković za ''Novosti''.

On podseća na to kakvo je stanje u klubu zateklo novo rukovodstvo i zbog toga ima razumevanja i što je prodat Škuletić, pa smatra i da ''Grobari'' ne bi trebalo da reaguju tako kako su reagovali tokom meča sa Voždovcem.

''Sve ono u subotu sam doživeo kao svojevrsnu nepravdu prema ljudima iz nove uprave kluba. U Partizan su svi došli sa najboljom namerom i u klubu zatekli finansijski nered i višemilionska dugovanja. Što se tiče Škuletića, njega nisu hteli da prodaju za dva miliona evra, ali kada je došla duplo veća ponuda, na nju su pristali...'',
objašnjava Ćurković.

Njega su takođe iznenadili i pojedini istupi trenera Marka Nikolića.

''Nije na treneru da komentariše poteze uprave. To u najmanju ruku nije korektno'', jasan je Ćurković koji je bez obzira na sve, uveren da će crno-beli osvojiti titulu.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke