''Grobari'', ne očekujte previše...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.06.2014.
16:56
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

I dok navijači Partizana priželjkuju još jedno učešće njihovog tima u Ligi šampiona, iskusni vezista i ''bombareder'' Nikola Drinčić pokušava da sve nerealne optimiste spusti na zemlju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dan pred žreb drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, brojne pristalice crno-belih licitiraju imenima potencijalnih rivala i procenjuju koji bi protivnici najviše odgovarali Partizanu da se domogne Lige šampiona.

Kao da mnogi zaboravljaju kako je Partizan izgledao pre godinu dana na evro-sceni, čak i sa Aleksandrom Mitriovićem i Milošem Jojićem u timu, pa sada očekuju mnogo više, a da ni ovog leta ne treba gajiti nerealne ambicije, navijačima kluba iz Humske pokušao je da poruči Nikola Drinčić.

On smatra da ne treba preterivati sa očekivanjima, procenujući pritom da Partizan neće imati mnogo jači sastav nego prošle sezone.

''Naravno, mi ćemo učiniti sve da se plasiramo u Ligu šampiona, ali kod nas je publika nerealna. Liga Evrope je veća realnost i probaćemo da stignemo bar do tog takmičenja. Budimo realni, Partizan ne može da bude mnogo bolji nego što je bio prošle sezone'', jasan je Drinčić, a prenosi ''Mondo''.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke