Grobari, NE NASEDAJTE na provokacije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.10.2014.
13:11
Izvor: Sportske.net

Da li su navijači Partizana naučili lekciju posle svega onoga što se na stadionu u Humskoj dešavalo pre nedelju dana? Hoće li biti dovoljno pametni da se uzdrže od reakcije kakvu sada žele pojedini turski huligani.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Uoči Partizanovog dvomeča sa turskim klubovima u Beogradu (večeras košarkaši Partizana u Pioniru dočekuju Banvit od 18 časova, a sutra od 21:05 fudbaleri crno-belih igraju sa Bešiktašom u Ligi Evrope), već je počeo da se priprema scenario sličan onom od pre nedelju dana, pred fudbalsku utakmicu reprezentacija Srbije i Albanije.

Tada je sve počelo provokacijama Albanaca na društvenim mrežama, a isto to, ali u režiji ''navijača'' Bešiktaša, imamo priliku da vidimo i danas.

Verovatno se sećate slike onog ''navijača'' sa albanskom zastavom ispred stadiona u Humskoj, a danas se, gotovo na istom mestu, pojavila slika grupe turskih huligana, sa uvredljivim transparentom, kako na račun Partizana, tako i na račun Srbije.

Dakle, svesni su Turci da će disciplinci UEFA pomno posmatrati svaki pokret, svaku reakciju navijača Partizana, pa im je cilj, kao i Albancima, da se bez borbe dođe do bodova, a srpskom vicešampionu dodatno napakosti eventualnom novom kaznom iz Evropske kuće fudbala.

Zato, navijači Partizana sada pre svega treba da pokažu da su dovoljno mudri da izbegnu reakciju na ovakve providne pokušaje Turaka i da se maksimalno usredsrede na bodrenje svojih ljubimaca na terenu. Ako tako bude, imaćemo dovoljno razloga da verujemo da će crno-beli pobediti i na terenu, ali i na tribinama i da će posle svega UEFA moći samo da nam čestita.

Samo tako će provokatori bilo koje vrste biti pobeđeni i poniženi, a njihovi bedni pokušaji doživeće propast!






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke