"Grobari" najavili ujedinjenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.08.2014.
18:30
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice Partizana najavile su da će od predstojeće fudbalske utakmice sa Donjim Sremom ponovo navijati zajedno jer će se "Zabranjeni" vratiti na južnu tribinu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nekoliko godina unazad bilo smo svedoci podela među navijačima Partizana koje su neretko umele da dovedu do obračuna sa smrtnim ishodima ali se čini da je na pomolu pomirenje.

Frakcija pod nazivom "Zabranjeni" vratiće se na južnu tribinu a "ujedinjenje Grobara" dogodiće se u nedelju pre početka utakmice sa Donjim Sremom na platou ispred Hrama Svetog Save na Vračaru.

"U nedelju u 16.30 ispred Hrama Svetog Save je skup i ujedinjenje svih Grobara. Dođite da zajedno krenemo korteom do stadiona i pokažemo svima da između Grobara nikada više neće biti podele! Partizan iznad svih" piše u saopštenju navijača Partizana.

Nekoliko dana unazad mogle su se čuti priče da će "Zabranjeni" već od duela sa Nefčijem ponovo doći na južnu tribinu ali se to nije dogodilo.

Istina, u četvrtak su "Zabranjeni" bili na delu između istočne i severne tribine stadiona u Humskoj ali bez istaknutih zastava.

Utakmica Partizan - Donji Srem igra se u nedelju sa početkom od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite