Grobari kreću ka jugu: ''Niška banja, topla voda, odnećemo sva tri boda!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2017.
12:19
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana okupljaju se isped stadiona, odakle će posle 13 časova krenuti autobusima u Niš.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Biti il' ne biti za Partizan u nikad dramatičnijoj, mnogi će pre svega reći i nikad prljavijoj trci za titulu prvaka države.

Pobedom nad Radničkim u Nišu, crno-beli bi kolo pre kraja praktično stavili jednu ruku na šampionski pehar, i remi bi im doneo nešto slično, ali bi u slučaju ''keca u Nišu'' Zvezda najverovatnije iskoristila priliku da se vrati na prvo mesto, zavisno od ishoda njihovog meča u Ivanjici.

Kako je juče saopšteno na zvaničnom sajtu Partizana, navijači crno-belih danas kreću organizovano za Niš autobusima, uz besplatnu vožnju.

''Svi koji žele da putuju i oderu grla i dlanove –  dobrodošli su'', poručuju iz Humske.

Polazak je u 13:00 časova sa parkinga ispod severne tribine stadiona Partizana, a pristalice crno-belih na Tviteru euforično najavljuju svoj dolazak u Niš.


-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMI PROTIV SVIH
Wednesday, 17.05.2017
14:53

Partizan će danas u Nišu pokazati da je najkvalitetniji tim u Srbiji. Radničkom je mnogo lakše da bodove za Evropu osvoji narednog vikenda

avatar
Diskretni heroj
Wednesday, 17.05.2017
12:40

U INAT SVIMA, ujedinili smo se braco kao nikad pre.. euforia je prisutna svuda, svi pricaju samo o navijacima PARTIZANA kojih je nikad vise.. deca sve vise u vreme Partizanovih utakmica napustaju konzole i vreme koje provode na racunarima menjaju za dolazak na stadion ili pracenje ispred malih ekrana.. puno mi srce