''Grobari'' imaju razumevanja, ali jasno vide ko nije u formi! A na koga vas podseća tandem ''Đu-Le''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.04.2017.
15:16
Izvor: Sportske.net

Odahnulli su navijači Partizana po završetku meča sa Voždovcem, s obzirom da su crno-beli bili na ivici ispadanja iz Kupa.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Podsetimo, Voždovac je vodio sa 1:0 posle prvog poluvremena, potom preko Georgijevića imao još dve stopostotne prilike, nije ih iskoristio, pa je Partizan u finišu meča golovima Uroša Đurđevića i Leonarda napravio preokret i uz dosta sreće izborio plasman u polufinale.

Navijači Partizana nisu zadovoljni kako je ekipa Marka Nikolića danas odigrala, ali poručuju i da je jednom morala da se dogodi i slabija partija.

Ipak, ono što ih brine, jeste forma levog beka Nemanje Miletića.

-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
15:58

Golman, stoper, levi bek, centralni vezni, to je ono sto moramo da dovedemo na leto, a posle toga moze dopuna u vidu desnog beka. Ukoliko ode Ostojic, onda nam treba i drugi stoper za prvi tim iako mozda ima i onih koji misle da svakako treba da dodje jos jedan, a sigurno da sam i ja dosta dugo bio jedan od tih, sada vise ne znam, jednostavno nisam siguran sta da mislim o tome i na tu temu, ono najmanje sto mora da mu se pruzi je status treceg stopera, a price zlonamerne tipa da je potrebno i sasvim korektno da ga pustimo u inostranstvo jer je vec u godinama i zasluzio je to su idiotske jer mi sigurno nismo klub koji ga je drzao deset godina, ako nije do sad (i Vulicevic isto, na njega se ovo takodje odnosi), ne mora ni od sad:-)) Napomenuo bih da na kraju mozda i ta 7-ica ne bi bila losa, Marko Jankovic da bude rezerva, Djurickovica da koristimo kao alternativu nekom (centralnom/)ofanzivnom veznom, a tek po potrebi i desno, Stevanovic neka bude prodat, sigurno ce opet traziti izvore prihoda.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
15:24

Mijatovic-Milosevic (istini za volju, vise u nasoj reprezentaciji:-)), Ilijev-Kezman, Ilijev-Delibasic, Lazovic-Delibasic, Jovetic-Dijara, Kleo-Dijara, Ilijev-Tejgo, Ilijev-Kleo, Markovic-Mitrovic, Lazovic-Skuletic. You all get the picture, I'm sure.