''Grobari'' ga obožavaju, a može li ga ona dugo zadržati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.11.2016.
10:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Takav scenario priželjkuju sve pristalice Partizana, posle svega što je Brazilac tokom ove godine pokazao u crno-belom dresu...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Ako je sportski direktor Partizana Ivica Iliev uspeo da na pravi način predstavi neko od pojačanja crno-belih, onda je to sigurno Everton Luiz.

''Znate ono, oni koji prate fudbal znaće o čemu pričam, kad gledate utakmicu i vidite na terenu samo jednog igrača. E, to je Everton! Kad njega gledate vidite samo moć, agresivnost, brzinu, sve što je simbol savramenog fudbala.

On je motor koji je Partuzanu bio potreban, sila! On je onakav kakav mi želimo da bude Partizan - da se vidi moć, sila na terenu'',
rekao je, između ostalog, Ivica Iliev na predstavljanju ovog igrača, 6. januara ove godine.

Danas, deset meseci kasnije, postoji li išta iz ovih reči sportskog direktora Partizana koje Everton nije opravdao?

Nema sumnje, Iliev je bio u pravu, a Everton je svojim partijama u crno-belom dresu, onim golom u ''večitom derbiju'' na Marakani prošle sezone ekspresno prirastao za srce navijačima Partizana.

Sa crno-belima je potpisao ugovor na 2.5 godine, jedna je već praktično protekla, pa se postavlja pitanje koliko će još dugo Everton ostati u Partizanu. Da li će odraditi ceo ugovor, ili će ga Partizan ranije prodati i pokušati nešto da zaradi na njemu.
-- -- 
Iz njegove izjave današnjem ''Žurnalu'', stiče se utisak da bi Evertonova supruga mogla da odigra značajnu ulogu po tom pitanju.

Naime, njoj se Beograd toliko dopao, da kako on kaže, želi da ostane da živi u njemu!

''Supruzi ser mnogo sviđa Beograd, čak i kada je pauza, ne želi da se vraća u Brazil. Ostala bi ovde da živi'',
otkrio je Everton.

Naravno, i njemu se Beograd dopao ''na prvi pogled'', što je još jedan adut crno-belima ukoliko imaju nameru da ga duže zadrže u Humskoj.

''Osećam da sam voljen u Partizanu i Beogradu, lepo mi je od prvog dana u Srbiji i trudim se da to vratim na terenu'', poručio je Everton.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Sunday, 06.11.2016
12:57

Beograd je cudo od grada .. ;-)

avatar
Povratak kralja 44
Sunday, 06.11.2016
12:52

Novi ugovor za motor tima!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
12:34

Zasto Vremenska masina nije radila pre dva dana? Partizan- Real i 2003? One sezone kada je Barselona prosla zvezdu, sva tri puta smo ih deknuli u prvenstvu!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
11:41

Gogua, trojka, Everton, sedmica, Suma, Leonardo, to treba da budu stranci, ostalo neka popune Borjan/Stevanovic, dvojka, Milenkovic i srpski napad:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
11:38

JEDAN JE EVERTON LUIZ!