''Grobari'', da li ga se sećate? Ovaj fudbaler Videotona je dao gol Partizanu u jednoj nezaboravnoj utakmici

Autor: Darko Mitrović
subota 05.08.2017.
18:38
Izvor: Sportske.net

Uz Danka Lazovića, Marka Šćepovića i trenera Marka Nikolića, ovaj momak u ekipi Videotona najbolje zna kako je igrati u Humskoj u važnim evropskim mečevima.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Za razliku od srpskog trija u ekipi Videotona, kapiten Roland Juhaš ima iskustva iz utakmica PROTIV Partizana.

I to kakvih utakmica!

Dovoljno je pomenuti dvomeč Partizana i Anderlehta iz 2010. godine, u borbi za plasman u Ligu šampiona, i svim pristalicama crno-belih će se odmah osvežiti sećanja i na ovog fudbalera.

To je onaj momak koji je u prvoj utakmici u Humskoj postigao izjednačujući gol za Anderleht u 67. minutu meča (1:21:00 u priloženom snimku), samo par minuta pošto je njegov saigrač Ležak autogolom doveo crno-bele u vođstvo.

Juhašovim golom postavljeno je konačnih 2:2 u tom beogradskom duelu, a ostalo sigurno već znate. I revanš u Briselu je okončan istim rezultatom, a posle boljeg izvođenja penala Partizan je izborio plasman u Ligu šampiona.

Ovoga puta, sada već 34-godišnji Roland Juhaš, vodiće veliku borbu sa Urošem Đurđevićem i Leandreom Tavambom, u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nadajmo se da će ishod ponovo biti u korist crno-belih, ali i da ovaj iskusni defanzivac neće ponovo pokazati golgeterske sposobnosti kao pre sedam godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 06.08.2017
00:43

Najradostniji trenutak mog detinjstva uz četvrtfinale košarke protiv Španije, rukomet polufinale protiv hrvata, pobeda protiv BiH i Nemačke u fudbalu...

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 06.08.2017
00:16

Ovaj dvomeč i onaj sa Steauom je nešto što smo najbolje prikazali u zadnjih deset godina. I utakmica protiv Fenera u Beogradu je bila dobra.

avatar
Algebra
Saturday, 05.08.2017
22:47

Sećamo ga se. Od te utakmice do danas, više vremena je proveo po bolnicama, nego na terenu. Jeftina verzija Badštubera.