''Grobari'' citiraju ''Barda'' i najavljuju veću podršku Nikolićevom timu!

Autor: Darko Mitrović
petak 25.11.2016.
19:08
Izvor: Sportske.net

Tribine Partizanovog stadiona ni večeras nisu bile značajno popunjene, ali posle velikog preokreta crno-belih protiv Napretka, ima nagoveštaja da bi ta podrška mogla da bude veća.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Gubio je Partizan večeras sa 2:0, imao igrača manje od 37. minuta, ali je do kraja sve to uspeo da nadoknadi i na kraju trijumfuje rezultatom 3:2 protiv odlične ekipe kruševačkog Napretka.

U prilogu su prve reakcije navijača crno-belih posle ovog meča, kojim se Partizan približio Zvezdi na tri boda zaostatka, uz utakmicu više...

Neki od njih podsećaju i na davno izrečenu misao nekadašnjeg selektora naše zemlje o ''opasnosti'' vođstva od 2:0...



-- -- -- -- -- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
12:56
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
21:21

Stevanovic- Vulicevic, Ostojic, Milenkovic, Miletic- Everton, Marjanovic- Jankovic, Leonardo, Stevanovic- Djurdjevic. Jovicic, Bosnjak/Bogosavac, Radin, Djurickovic, Mihajlovic, Djurdjic, Vlahovic/Jovanovic. Mogli biste mozda da objavite samo ovo drugo, dva puta imam Marjana:-) Ostaju jos samo Ilic koji bi se smenjivao sa Djurickovicem isto kao i Neca koji ocigledno nije miljenik trenera i nalazi se u njegovoj nemilosti sto me neverovatno cudi, a ostao bi i Damnjanovic, 6-ica su visak, doktorska Revolt(-)selekcija.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
20:14

PRAVDA ZA (NEMANJU) STEVANOVICA, OSTOJICA, RADINA, MARJANOVICA, JANKOVICA I DJURDJICA/MIHAJLOVICA! SUDIJA TOTALNI POGUB VECERAS!

avatar
Povratak kralja 46
Friday, 25.11.2016
20:59

Golmani koji slabije igraju nogom nisu danas na ceni kod klubova koji pretenduju da naprave igru, a naš Kljajić osim što je totalno nesiguran ne može da prebaci centar. Ako ništa drugo samo zbog toga ne treba da brani, da ga prodamo za više od 300k € nema šanse. Mnogo ulažemo u njega, a malo možemo da dobijemo. Za Balažica sam i pre napisao da je tanak na zemlji za Evropu ali on je tanak i za SL, još ako ovako gubi duele on ni u SL ne može da igra. Nadam se da je neko večeras spazio Jevtovića, ovo mu je najbolja utakmica u Partizanu iako snosi krivicu kod prvog gola, prodati ga za bilo koji €. Ilić ne može da igra od početka i treba da završi karijeru. Božinov hoće u Seriju A, hoćemo i mi u LŠ ali ne možemo sa napadačem koji promaši 4 šanse koje mu ekipa stvori, da 10-ak pogrešnih pasova i upropasti 10-ak napada i još se šeta po terenu. On odavno ne treba više da igra. N.Stevanović, Ostojić, Marjanović/Radin i Đurđić/Mihajlović/Janković/Vlahović/Jovanović trebaju da imaju prednost u odnosu na ovu četvoricu, a to su i 4 pozicije na kojima bismo trebali da dovedemo pojačanja za Evropu.

avatar
Grobari 100ka
Saturday, 26.11.2016
12:44

Hahahahahaha Partizai hoce u LS. Hocu i ja da promenim kolorit krzna :D Salu na stranu. Procitaj nekad ono sto napises, videces da nije sve crno i belo.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
01:58

Mislio sam na Radina u odnosu na Jevtovica i Marjanovica u odnosu na Ilica i formaciju 4-2-3-1 kao na prosloj utakmici, a Napredak je ipak mnogo jaci protivnik od Backe. Da se ne upustam sad u to kako ko igra i ko kome odgovara, a ovi cak igraju atipicno za nasu ligu, mislim da mi ne moramo nikome nimalo da se prilagodjavamo, ali od nekih stvari treba da se zastitimo i imamo predupredjena resenja. Moram da te pitam dokle mislis da tolerises Vulicevica, uporno ga zaobiliazis, a tu sigurno nisi mislio na Radina na desnom beku, bar se nadam? :-D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
00:46

Jevtovic je i uz svoje najbolje izdanje u karijeri napravio toliko faulova da bi kod mnogih sudija opet doziveo da ga iskljuce najmanje jednom po mecu, a opet je imao i napamet pasove unapred, opet neprecizna dodavanja o kojima si pisao, toliko smesno sve to izgleda da ja ne znam ko vise moze da se lozi i primi na te price da ce od njega da bude nesto, pregled igre i kreativnost veoma niska, polozaj i postavljanje tela smejurija. Balazicu kritike na svakom mogucem nivou, kao covek moze svakako da prodje kod svake mame, ali igracki je jedinica na dvojku, tek ponekad dvojka na trojku.

avatar
Saturday, 26.11.2016
00:45

Kakav crni djurdjic aj nemoj biti smesan.

avatar
Mark Williams
Friday, 25.11.2016
22:41

Ne mogu svi da igraju na zalost, kvalitetni su to igraci, mozda nekom prodajom se bude otvorilo mesto u startnoj postavi spomenutim....