''Grobari'' će posle ovoga Tavambu zavoleti još više!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.07.2017.
22:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizanov Kamerunac ovog leta angažovan na ''dva fronta''. Ako sve bude kako se očekuje, ''Grobari'' će imati mnogo razloga za zadovoljstvo.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Uporedo sa redovnim obavezama na Partizanovim pripremama za novu sezonu, snažni napadač crno-belih Leandre Tavamba ima i svojevrsnu ''diplomatsku'' aktivnost ovih dana.

Znate već da je glavna tema u Partizanu aktuelni pokušaj uprave Partizana da angažuje odličnog ofanzivnog vezistu Slovana iz Bratislave Sejdubu Sumu, a Tavambina uloga u celoj priči mogla bi da bude ''tas na vagi'' u korist Partizana.

On već dugo poznaje Sumu, iz vremena dok su obojica igrali u Slovačkoj, pa je crno-belima rekao o Gvinejcu sve najbolje, baš kao i njemu o Partizanu.

To je potvrdio i u današnjoj izjavi ''Novostima''.

''Suma nije samo dobar igrač, on je fantastičan fudbaler. Ima neverovatnu tehniku, to što on može sa loptom retko gde sam video.

Pričali smo o Partizanu, raduje se novom izazovu. Prošle nedelje mi je rekao da su pregovori još u toku i da bi ove nedelje sve trebalo da se reši pozitivno i da dođe kod nas u Partizan.

Iz onoga što mi je rekao shvatio sam koliko to želi'',
izjavio je Tavamba, uz podsećanje da Suma nije otputovao sa Slovanom u Jermeniju, što je još jedna potvrda da želi u Partizan.

Dakle, da se samo Suma pita, on bi već bio u Partizanu, ostaje još samo da se uprave ''nađu'' oko obeštećenja.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je rasplet najavio do pred kraj tekuće nedelje...

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гробарка до гроба
Tuesday, 04.07.2017
14:34

E ovo je pravi igrac,a ne Leonardo

avatar
Scarface
Tuesday, 04.07.2017
17:40

nemoj da verujes svemu sto procitas.mogu i ja na tviteru da pozelim dobrodoslicu mesiju za prelazak u partizan ali svi znamo da to nema veze s vezom.bio je on i ranije nezadovoljan pa je napunio cigose.

avatar
Ruya993
Tuesday, 04.07.2017
11:52

Da nije Ivica doveo Tavambu samo zato jer je pretpostavljao da će tako lakše da dovede Sumu? Teorija zavere je vrlo moguća, obzirom da Tavamba, najavljivan kao veliko pojačanje, nije bio standardan.

avatar
Maximovic
Tuesday, 04.07.2017
17:36

Dobar je Tavamba ali trenutno nam je prece da nam igraju Mihajlovic Djurickovic i Alen da bi se prodali a a posle ce biti mesta i za njega a i taman da se malo odomaci :P Iskreno nebrinem se za gornju polovinu terena imamo ih trenutno previse da bi svi igrali u startnoj postavi. Dok neke trenutno nerasprodamo morace jos malo da bude strpljiv.

avatar
R E V O L T
Monday, 03.07.2017
22:47

Suma je u napadu (kao) Moreira, ali je zato Moreira u odbrani za njega Everton:-) Tavamba, idi bre po njega da nam ga licno doneses u Srbiju, nema nam druge:-D

avatar
Maximovic
Monday, 03.07.2017
22:55

Bas si me nasmejao u drugoj recenici a sto se prve tice jedan je Dr.Mo i koliko se on zrtvovao za nas klub netreba ga meriti sa nijednim fudbalerom. Da su mu jos ponudili bolje uslove verujem da bi zavrsio karijeru kod nas.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 04.07.2017
17:20

Verovatno i bi jer je posle bio i u Vojvodini.

avatar
Monday, 03.07.2017
23:41

Suma je u napadu bolji od Moreire, daleko je bolji dribler, jači je 1 na 1 od Moreire ali teško da će koji igrač defanzivno biti bolji od Moreire na toj poziciji.