''GRMLJAVINA'' - Ovakvoj podršci se ni sam Ćurčić nije nadao!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.03.2016.
09:47
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Dan pošto su se čak trojica bivših (?) reprezentativaca Srbije oglasila povodom nepozivanja u naš nacionalni tim za mečeve sa Poljskom i Estonijom, usledio je žestok odgovor na njihov račun.

BETA/AP Photo/Darko Vojinovic
BETA/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Podsetimo, Dušanu Tadiću su juče odgovorili i selektor Ćurčić i potpresednik FSS Savo Milošević, ali njihovi odgovori bili su blagi u odnosu na ono što je i Tadiću, ali i Tošiću i Gudelju poručio naš poznati fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović.

On se oglasio u izjavi za ''Alo'', gde je uputio teške reči na račun pomenutih igrača i svima poričio da posle njihovih najnovijih istupa nijedan od njih trojice više nikada ne treba da bude pozivan u reprezentaciju.

''Gde su ti igrači kad treba da pokažu na terenu šta znaju i da izbore plasman na EP ili SP? Umesto što kritikuju i što se bune, bolje neka se skupe i kažu: 'Sad ćemo da je... mater ovima i onima na terenu''', zaključio je Stepanović.

Kada je konkretno Tadić u pitanju, Stepanović otkriva da je sa ovim igračem i sam imao neprijatnih iskustava.

''Tadić je umislio da je mnogo veliki igrač. Čovek koji ništa nije postigao daje sebi za pravo da proziva selektora. Vodio sam tog dečka u mladoj reprezentaciji, ni tada nije bio korektan prema timu i meni'', ustvrdio je Stepanović.

Ništa blaži nije bio ni prema Dušku Tošiću, kome je zasmetalo što mu niko nije obrazložio odluku o izostavljanju iz reprezentacije.

''Njega mora da je nahuškala Jelena Karleuša. Siguran sam da se ona mnogo bolje buni od Duška. Ma, jadan je naš fudbal kada pevačica umisli da bi mogla da bude selektor!'', ne staje ''dobro obavešteni'' Stepanović, a onda se osvrnuo i na Gudelja.

''Gudelj je sam sebe izbacio lošim igrama, naterao je Ćurčića da ga ne stavi na spisak. Dosta je takvih u reprezentaciji, šansu treba pružiti 'zlatnim orlićima', reče Stepi, mada nije konkretizovao na koje to Gudeljove loše igre misli.

Na kraju, predlog predsedniku FSS.

''Da sam na mestu predsednika Tomislava Karadžića, kaznio bih ih večitom suspenzijom. Ako ovo ostane nekažnjeno, sve više će biti nezadovoljnih, a onda se nikad nećemo naći na nekom velikom takmičenju'',
istakao je Stepanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Wednesday, 23.03.2016
18:50

Da je na kraju rekao da je na mestu Toleta,da bi odavno otisao iz srpskog fudbala,pa i da stvorim lepu sliku o njemu,ovako...isti si kao ostali,tvoja rec nema nikakvu tezinu.

avatar
Wednesday, 23.03.2016
15:29

Jelena, Jelena pa zar ti da daš sebi za pravo da određuješ ko može, a ko ne u reprezentaciju? To bi isto bilo kao kad bi Tole i Kokeza ušli u žiri za izbor zvezde granda ili pesme za Evroviziju. Isto je u ovom slučaju i svejedno jer ni ti ne znaš da pevaš, a ni oni nemaju pojma o fudbalu. Ko razume shvatiće #politika, #srpsko_društvo, #srpski fudbal

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 23.03.2016
13:16

Ovo rece covek izlapotina koji je upraopastio i Cuku i Vojvodinu i Radnicki sa onakvim igracima, on ce nesto nekome da prica, covek je prevazidjen trener cija filozofija fudbala je ostala u 80, 90-tim godinama...

avatar
Miletaaaaa
Wednesday, 23.03.2016
13:11

Ma sta ovaj laprda. U tim se stalno guraju igraci samo radi bolje prodaje. Kojih losih Gudeljovih igara. Mlate praznu slamu. Curcic jeste kukavica,nema autoritet,nema nista. Dovoljan je i ovo pokazatelj sve ovo dosad sto je bilo. Pored onakvog Antica nas vode nedokazani ljudi koji su Karadziceve marionete! Sramota!

avatar
Vlado Vujnić
Wednesday, 23.03.2016
12:17

Stepa je apsolutno u pravu i svaku njegovu riječ potpisujem i dodajem:
nije dovoljno samo im zabraniti učešče u reprezentaciji njih treba označiti kao izdajnike i dezertere i kao takve izopćiti iz drćave, napraviti pravi verbalni linč a navijači stvarni , kuče demolirati auta paliti njih linčovati, tako se u pravim zemljama postupa sa izdajnicima.

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Wednesday, 23.03.2016
12:47

Odakle si ti ispao, budala u normalnim zemljama takvi kao ti su u zatvoru. Odakle ti pravo da pozivas na linc, na paljenje kuca. Ko si ti da odlucujes ko je izdajica, sta si ti uradio za ovu zemlju, mozak ti je ispran do te mere da samo za mrznju i znas. A gospodin Stepanovic moze ponekad da izadje iz guzice Tomislava Karadzica, bar da bi bolje video stanje u reprezentaciji i srpskom fudbalu.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 23.03.2016
13:14

sa sa takvima kao ti odmah tera u Lazu ili Toponicu...

avatar
Black Casper
Wednesday, 23.03.2016
12:11

Meni se s..e i od jednih i od drugih,posebno od Save za kog sam jedino imao lepo mišljenje dok se nije prodao( samo ne znam zbog cega,para je vala zaradio dosta). Podrzavam smenu generacije samo sto opet to radimo sa pogresnim,da se bolje izrazim-neiskusnim trenerom kao sto je bio slucaj i sa Sinisom. Ako su se odlucili za taj potez,i nisu hteli da se iskeze za nekog proverenog strucnjaka,trebali su da ubede Paunovica da nastavi tamo gde je stao,mislim da ima solidno znanje a sto je jos vaznije,veliki je motivator!!!! I nije mi jasno ovo sa Gudeljom,decko igra odlicno i uvek se lepo odnosio prema reprezentaciji!!! Neka je Yoda sa nama!!!!

avatar
Igornopolis
Wednesday, 23.03.2016
20:42

Meni je isto jedino zao Gudelja. Korektan momak i odlican i veeeoma raznovrstan igrac. Masivan sut, odlican glavom, odlican u defanzivi. Znam da se Brasanac mora prodati ali... nek nam visa sila pomogne, nis to dobro ne izgleda.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 23.03.2016
11:55

Istine (i celokupne slike) radi, Stepanovic je zamerio Curcicu sto im svoju odluku nije saopstio licno.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 23.03.2016
11:53

Stepanovicu podrzavas ljude zbog kojih od 2010god.nismo videli na nekom takmicenju a ov7m igracima se treba zahvaliti sto su pokrnuli trlos u timu koju FSS vesto krije preko svojh marineta Milosevic Curcic i ostalih udvaraca i nebitnih ljudi

avatar
NeWave86
Wednesday, 23.03.2016
11:05

Ma Stepanovic vredi ko cela Srbija....sve puca od podrske.

avatar
Wednesday, 23.03.2016
10:58

Alo, Stepi niko od igrača nije se ljutio što nisu pozvani već što su to morali da saznaju iz novina. Smatraju da ih je trebalo ljudski nazvati i reći da nisu u planovima. To je pitanje vaspitanja, normalne komunikacije i dobrih odnosa unutar jedne organizacije. Svi kukaju kako su nam loši odnosi u reprezentaciji. Dobri odnosi polaze prvenstveno od selektora, a on očigledno nema ono što sam naveo da je osnov. Izgleda da to fali i tebi bez obzira na ogromno iskustvo.

avatar
Dalibor Popović
Wednesday, 23.03.2016
12:26

jedno je ljutiti se, a drugo nazvati selektora neznalicom. Prema reprezentaciji mora da se gaji poštovanje.Nek se ljute u sebi.

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Wednesday, 23.03.2016
12:49

Zbog odnosa neznalica iz saveza prema igracima, reprezentacija i jeste na mestu na kom se nalazi.

avatar
3x3
Wednesday, 23.03.2016
10:56

Poslednja recenica ne kaze da se treba resiti svih koji nece da igraju, vec da se ostali zaplase da ne urade isto. Uz onakvu formaciju i taktiku kojom nasa reprezentacija igra, ja ih u potpunosti podrzavam da za istu ne igraju. Onoliko kukavicki fudbal sa takvim potencijalom koji imamo se retko vidja. Sta bi druge reprezentacije dale da imaju tim kakav mi imamo, a mi non-stop neke bunkere i fudbal od pre 30 godina igramo.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 23.03.2016
10:55

SRAMOTAN ISTUP ovog coveka!!! Niti je u pravu za Gudelja, niti je ovo manir jednog gospodina kakvim sam ga smatrao, kakav je to kocijaski recnik, te konstrukcije ne mozete vise ni na pijaci tako lako da cujete!

avatar
Igornopolis
Wednesday, 23.03.2016
20:44

Da. Nije u pravu za Gudelja a i ova zadnja recenica zvuci diktatorski, preteca. Nine to nacin na koji savez treba da se ophodi prema reprezentativcima. Za Tadica je najverovatnine u pravu.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 23.03.2016
20:54

Sigurno je u pravu za neke stvari u vezi njega.

avatar
Red blood
Wednesday, 23.03.2016
10:54

E,ti si mi pogotovo veliko trenersko ime i ljudska velicina,pa tvoje izjave imaju tezinu!nJos jedan u nizu mafijasa iz Saveza!

avatar
gosfkcz
Wednesday, 23.03.2016
10:53

Pa ko drugi nego trenerska starleta. Jos samo Ciro Blazevic da ih podrzi.