Greška u zapisniku izbacuje "Zmajeve" iz Kupa?!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.10.2014.
17:40
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Metalac iz Gornjeg Milanovca zahtevaće da FK Voždovac bude izbačen iz Kupa zbog grešaka u zapisniku koji je sačinio delegat utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sredinom nedelje odigrano je šest od osam utakmica osmine finala Kupa Srbije a među njima je bio i duel Metalca i Voždovca u Gornjem Milanovcu.

Kako u regularnom toku susreta nije bilo golova pitanje pobednika i prolaska u narednu rundu rešavano je u penal seriji.

U nadoknadi vremena gosti su prijavili izmenu koja nije izrvšena jer sudija nije želeo da se dodatno "krade vreme" ali je problem nastao usled činjenice da je fudbaler koji je trebalo da uđe na teren postigao gol u penal seriji.

Delegat utakmice upisao je izmenu u zapisniku ali takve promene nema u sudijskim zapisnicima zbog čega u Gornjem Milanovcu traže izbacivanje Voždovca iz daljeg takmičenja.

Još uvek nije jasno kako je došlo do ovakve vrste propusta ali se čini da je malo verovatno da će Voždovac biti izbačen čak i ako se utvrdi da je delegat napravio veliki previd.

U tom slučaju verovatno bi bila odigrana nova utakmica ali sačekajmo odluku Disciplinske komisije FSS koja će razmatrati eventualnu žablu FK Metalac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke