Grbić: "Porazi došli u pravo vreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.01.2015.
20:08
Izvor: Sportske.net

Crnogorski reprezentativac iz redova Partizana Petar Grbić svestan je da dosadašnji učinak na pripremama nije zadovoljavajuć ali veruje da će uz pojačanja sve doći na svoje mesto.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana završili su prvi deo priprema u Beleku i vratili se u Beograd gde će boraviti do 5. februara i polaska na "drugu rundu" sklapanja kockica za nastavak sezone.

Crno-beli su marljivo radili u prethodnih desetak dana ali su ubedljivi porazi protiv Dinama iz Moskve i Austrije iz Beča pomalo zabrinuli navijače čega je svestan i Petar Grbić.

"Rezultatima sigurno ne možemo da budemo zadovoljni ali raduje to što smo bili posvećeni tokom prvog dela priprema. Dobro je što su porazi došli kada se ne pišu bodovi ali sa druge strane to nam je opomena pred nastavak sezone" kazao je Grbić za "SOS Kanal".

Marko Nikolić je napominjao da su pojačanja preko potrebna kako bi stručni štab mogao da priprema ekipu za nastavak sezone a apelu trenera priključio se i Petar Grbić.

"Ljudi koji vode računa o transferima moraju da obrate pažnju na nedostatak igrača u odbrani jer ovim momcima koji su izneli teret jesenjeg dela sezone treba svežine" kazao je Crnogorac.

U subotu su crno-beli angažovali Bugarina Bandalovskog što je dobar znak da će želje trenera i igrača biti uslišene a ukoliko tako bude nema razloga da crno-beli ne uđu spremni u drugi deo sezone.

"Sigurno je da ćemo, ukoliko svako bude radio svoj posao najbolje što može, u drugi deo priprema ući znatno bolje a verujem da će i rezultati doći sami od sebe" zaključio je Grbić.

Ekspedicija FK Partizan vraća se u Antaliju 5. februara gde će biti obavljen završni deo priprema u sklopu kojeg će ekipa odigrati još 5 kontrolnih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke