Grbić opominje: ''Da nam se ne ponovi Širak''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.07.2014.
19:43
Izvor: Sportske.net

Petar Grbić je tokom minulih priprema nagovestio da bi u narednoj sezoni mogao da ima mnogo značajnuju ulogu u ekipi Partizana, nego što je to bio slučaj u prošloj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijači Partizana se nadaju da će Petar Grbić to početi da potvrđuje već od sutrašnje utakmice protiv HB Toršavna, kojom crno-beli startuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crno-beli prvi put učestvuju u ovom takmičenju, a da prethodno nisu osvojili titulu prvaka Srbije, ali Grbić uverava da je njegov tim potpuno zaslužio da se nađe u ovom društvu.

''Mislim da su nam ove kvalifikacije za Ligu šampiona došle kao nagrada za sve dobre igre koje smo prikazivali u prošloj sezoni, a pogotovo tokom proleća'', istakao je tim povodom Grbić, na današnjoj konferenciji za novinare.

Ofanzivni fudbaler veruje da nekih neprijatnih iznenađenja ne bi trebalo da bude, ali da crno-beli ne smeju nikako da potcene kvalitete sutrašnjeg rivala.

''Stručni štab nam je pripremio snimke protivnika, upoznali smo ih dobro i željno iščekujemo ovu utakmicu. Najvažnije je da nam se ne ponovi Širak od prošle godine, kada smo mislili 'lako ćemo''', zaključio je Grbić.

Podsetimo, prošle godine u ovo vreme Partizan je najpre jedva izvukao remi (1-1) u Jermeniji, da bi se onda mučio i u Humskoj, kada je bilo 0-0, pa su crno-beli ipak prošli dalje.

Hoće li im sutra biti lakše?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke