Grbić i Drinčić proklinju sreću

Autor: Miloš Marković
petak 07.11.2014.
15:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana žale za porazom, samtraju da je sreća imala udela u meču u Turskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli su ovim porazom izgubili i teoretske šanse da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evropa.

Vezni fubaler Partizana Nikola Drinčić rekao je da je njegova ekipa zaslužila da osvoji bod.

"Nismo imali sreće da postignemo pogodak u poslednjem minutu, ali to je fudbal. Mislim da smo zaslužili da osvojimo bod i zbog svega toga mi je žao, ali okrećemo se ostalim našim mečevima u domaćem šampionatu", rekao je Drinčić.

Igrač Partizana Petar Grbić kazao je da žali zbog poraza u Istanbulu.

"Krivo mi je što nismo ostvarili bolji rezultat, a mogli smo, jer smatram da smo odigrali veoma dobru utakmicu, znali smo šta hoćemo, tražili smo našu šanu iz kontranapada i u nekoliko navrata smo uspeli da ugrozimo rivala", rekao je Grbić.

"Žao mi je što nas bog na kraju nije pogledao, ali sam siguran da će se sve to vratiti kada to bude bilo najpotrebnije", dodao je.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kostajnicacz
Friday, 07.11.2014
18:13

iako nisu pobedili odigrali su dobro i biklo bi lepo da su osvojili bod

avatar
Realan
Friday, 07.11.2014
18:26

U drugom poluvremenu smo odigrali kako treba a najbolje poslednjih 20 minuta.U prvom nismo sansu imali.U svakom slucaju videlo se da mozemo samo treba svaku utakmicu odigrati borbeno i organizovano ,bez straha i prevelikog respekta.Grizti za svaku loptu i onda mozes da se nadas necemu.U suprotnom se desi Asteras i Besiktas iz prve utakmice.Sve u svemu slabo je to za Evropu.Bilo bi lepo da makar Asteras dobijemo u Beogradu da se casno oprostimo.Pozz Pesnice:)

avatar
Петар Чалић
Friday, 07.11.2014
17:02

Па Грбићу мој, сад је и било најпотребније!!!

avatar
The Real Man
Friday, 07.11.2014
16:41

Da je Besiktas hteo, verovatno su mogli da daju jos neki gol, ali stoji da na kraju nismo imali srece kod suta Lazovica, a i bio je cist penal nad Ninkovicem!

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Friday, 07.11.2014
20:50

Da je mogo dao bi.Pusti te price da je hteo.Hteo kao 4 u bg da da a u tursku nije.Nije mogo i to je kraj.Ne mora da znaci kad izgubic kod kuce 4 razlike da ces vise u goste