Grbić: "Hvala premijeru na čestitkama i podršci"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
14:24
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Crnogorski internacionalac Petar Grbić zahvalio se premijeru Aleksandru Vučiću na podršci i čestitkama kao i na tome što je na pravi način razumeo duhovitu proslavu gola koji je krilni fudbaler postigao u sredu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Jučerašnji dan na sportskom nebu u Srbiji obeležila je ne tako sportska vest koja se ticala komentara koje je predsednik Vlade Republike Srbije dao na račun fudbalera Partizana.

Gostujući u emisiji "Upitnik" Aleksandar Vučić je, između ostalog, prokomentarisao i uvredljiva skandiranja koja dobija od strane navijača Partizana, pa je u toj priči konstatovao da "on nije kriv što fudbaleri tog kluba imaju dve leve noge".

Vicešampion Srbije u sredu je ugostio Jagodinu u prvoj utakmici polufinala Kupa a strelac vodećeg gola za crno-bele Petar Grbić ekspresno je poslao poruku premijeru Vučiću. Nakon datog gola Grbić je obuo dve leve kopačke i tako doskočio predsedniku Vlade.

Nakon utakmice sa Jagodinom Grbić nije želeo da komentariše svoj potez a kako se tokom večeri na "Tviteru" oglasio i Aleksandar Vučić Crnogorac je rešio da se danas zahvali premijeru na podršci, čestitkama i razumevanju.

"U  ime FK Partizan i svoje lično zahvaljujem se predsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću na podršci i čestitkama posle pobede u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije protiv Jagodine. Premijer je oglašavanjem na 'Tviteru' iskazao veličinu i na pravi način razumeo duhovitu proslavu mog gola" stoji u pismu Petra Grbića.

Očigledno da je crnogorski internacionalac posle svega još jednom želeo da stavi javnosti i premijeru do znanja da nije imao nameru da svojim postupkom vređa što niko normalan i nije shvati na taj način već kao dovitljivu doskočicu na ono što je Vučić izjavio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke