Grbić: "Dokazaću da nisam Partizanova greška"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.01.2015.
21:26
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Partizana Petar Grbić ističe da je u perthodnih godinu i po dana pokazao tek deo svojih kvaliteta ali da se posle svega ne kaje što je odabrao klub iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crnogorski internacionalac Petar Grbić mogao bi da napusti Humsku u zimskom prelaznom roku premda i sam tvrdi da je za prethodnih godinu i po dana u crno-belom dresu prikazao tek 50% svojih mogućnosti.

"Želim da pokažem da Partizan nije napravio grešku kad me je doveo. Zasad sam samo na dobrom putu. Pokazao sam tek 50 odsto svojih mogućnosti, znam da mogu bolje i trudiću se da to pokažem, da unapredim svoju i timsku igru" kaže Grbić a prenose "Novosti".

Prvu sezonu koju je proveo u Partizanu Petar Grbić ne može da pamti po dobru ali je zato jesenji deo tekuće bio po meri crnogorskog internacionalca, posebno nastupi u duelima sa Totenhemom.

"Odgovara mi kad igramo protiv rivala koji nas napadne, pa mi ostane više prostora za napadačke akcije. Moglo bi se reći da su dva duela sa Totenhemom možda i lična karta mog učinka među crno-belima ove jeseni" ističe Grbić.

Nakon prvog dela sezone Partizan ima šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca a Petar Grbić 16 upisanih nastupa uz jedan dat gol.

"Šest bodova je ozbiljna prednost za srpske uslove, ali budemo li se kojim slučajem opustili, takav pristup bi mogao samo da nam se obije o glavu. Verujem da ćemo i u Kupu ići do kraja jer mislim da ne postoji ekipa koja može da nas izbaci u dve utakmice" zaključuje Grbić.

Ostaje naravno da se vidi da li će Petar Grbić ostati u klubu jer postoji mogućnost da u slučaju dobre ponude crnogorski reprezentativac napusti Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke