Grbić brani Babovića, upravu, Milinkovića: ''Ja sam kriv!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.10.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Dugo ga nije bilo na terenu u ekipi Partizana, večeras je konačno dobio priliku i - upropastio je...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Petar Grbić je i sam svestan toga, tek što je ušao u igru, zatražio je da baš on izvede dosuđeni jedanaesterac, iako je bilo predviđeno da to učini kapiten Stefan Babović.

Na kraju su se dogovorili da Grbić šutira, ali je on loptu poslao visoko preko gola.

Da sve bude gore, desetak minuta pre kraja, ni Babović nije pogodio sa bele tačke, pa je deo navijača sada više ljut na njega nego na Grbića.

Međutim, Grbić je posle meča pokazao da ne beži od odgovornosti, već da je, naprotiv, spreman da preuzme krivicu za večerašnji poraz od ''Brđana''.

U razgovoru sa novinarima on je pokušao da odbrani i Babovića, ali i trenera Milinkovića i upravu, koji su već dugo na meti oštrih kritika sa tribina.

''Mnogo mi je teško, vratio sam se na teren sa velikom željom. Najveću krivicu snosim ja, ni uprava, ni stručni štab, jer se zna hijerarhija izvođenja penala'',
izjavio je Grbić, a prenosi ''Blic''.

Kad je Babović u pitanju, Grbić je osetio potrebu da one koji ga kritikuju podseti na nešto što su, očigledno, veoma brzo zaboravili.

''Stefan je mnogo doneo Partizanu, mnogo voli klub i nije u redu da se pojedinci tako ponašanju prema njemu. Odigrao je meč karijere protiv Augsburga, nije imao izgubljeno dodavanje, pa ne znam odakle tolika mržnja prema njemu'',
pita se Grbić, ali i dodaje da Babović ne bi trebalo da se nervira zbog toga.

Podsetimo, Babović posle meča umalo nije ušao i u fizički sukob sa navijačima sa zapadne tribine, a opširnije o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Tuesday, 06.10.2015
11:00

Daj, odmori me malo, gde ti vidis da sam ga (strasno) vredjao, dozvoli mi sad da se istresem, pricam u globalu o nedostatku kvaliteta...nNije u skladu sa uslovima korišćenjanpre 12 satinTrebao si onda da prihvatis onaj transfer, dobar si za klupu, ali to je sve i to je maksimum koji mozes da pruzis. I izes ti igrace koji samo takav doprinos mogu da daju, nama trebaju oni pribliznih kvaliteta! PribliznIH- mnozina!nNije u skladu sa uslovima korišćenja

avatar
EDO
Monday, 05.10.2015
22:40

Sta je to on dao Partizanu?

avatar
Jurgen Klopp BVB
Monday, 05.10.2015
23:42

To je sve što znaš napisati na onaj moj komentar dole? nNije te sramotaaa tvog ograničenog razmišljanja?

avatar
Ivan Micic
Monday, 05.10.2015
22:12

Mene stvarno čudi odluka da on šutira penal!!!