Granitna želja - Borjan otkazao operaciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.09.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Golman Crvene zvezde Milan Borjan odlučio je da otkaže operaciju i da problem sa povredom prsta reši na drugi način, a sve kako bi bio u prilici da pomogne svom timu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Velike stvari napravila je Crvena zvezda tokom minulog leta i zbog toga ne čudi što Milan Borjan nakon povrede ligamenata i tetiva na desnoj šaci ne prihvata da duže odsustvuje sa terena.

Golman crveno-belih već je propustio dve prvenstvene utakmice i još uvek nije izvesno da li će biti u stanju da u četvrtak brani protiv Kelna u Ligi Evrope.

Momak rođen u Kninu juče je trenirao bez lopte a nakon današnjeg treninga biće jasnije da li će biti u stanju da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću, piše "Žurnal".

Koliko je povreda ozbiljna svedoči i podatak da je Borjanu preporučeno da je sanira operacijom ali bi u tom slučaju oporavak trajao barem do sredine novembra.

Milan Borjan je odlučio da otkaže operaciju i da na druge načine pokuša da sanira povredu, a sve kako bi bio u prilici da brani za svoj tim u grupnoj fazi Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brka Brkic
Tuesday, 26.09.2017
13:09

http://www.telegraf.rs/sport/2273682-frka-u-razgradu-borjan-nasrnuo-na-zvezdinu-klupu-video evo vam procitajte koliki je delija.kad je zvezda igrala protiv ludogoreca u kom je on tada branio,stalno je prozivao zvezdu po medijima

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 27.09.2017
07:16

Grobar Ozegovic haha

avatar
Super liga
Tuesday, 26.09.2017
11:47

Jeste sigurno zbog ljubavi pa zna on da će zvezda biti zadnja u grupi pa što više da ima evropskih utakmica da ga vide veći klubovi i možda kupe.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 26.09.2017
10:12

To je borac, vidi se iz aviona da je vatreni Delija

avatar
СанМаркос
Tuesday, 26.09.2017
09:56

Kod Sekule u Smederevo. Kad je Divcu pomogao, valjda ce i Borjanu.